Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
Cercel Robert : Intense Body Change îți oferă profesioniști în nutriție, master traineri și elite traineri, analiză corporală

Cercel Robert : Intense Body Change îți oferă profesioniști în nutriție, master traineri și elite traineri, analiză corporală(27016)

1) Unde a apărut Intense Body Change?

Intense Body Change a apărut prima oară în București, conceptul fiind inventat de Master Trainer, Alexandru Valah, unul dintre cei mai buni antrenori la ora actuală din lume ,iar având un succes enorm, proiectul a devenit internațional.

 

2) Ce aduce nou acest program?

Acest program îți oferă profesioniști în nutriție (nu cursanți care au făcut 2-3 luni practică), master traineri și elite traineri, analiză corporală, măsurători, totul fiind personalizat în funcție de obiectivul clientului.

 

3) Cât timp durează aceste antrenamente și cine te îndrumă către un trup perfect?

Aceste antrenamente se desfășoară de 2 ori pe săptămână și ești îndrumat de profesioniști în fitness, dar și în nutriție!

 

4) Cine sunt colegii tăi și ce pregătire au?

Robert Cercel - Elite trainer, Alexandru Valah - master trainer, Cristina Toma și Oana Valah master traineri în nutriție și Iulia Hadarean - artizanul celor mai vesele salate din România, Salad Box!

 

5) De ce vezi acest concept atât de eficient și cum îi vei atrage pe amatori?
Acest concept este diferit pentru că totul e personalizat de la 0 în funcție de problemele de sănătate ale clientui, gusturi și nevoile sale! Consider că portofoliul nostru vorbește de la sine!

 

6) Unde te pot găsi cei interesați?

Cei interesați mă pot găsi pe pagina mea de facebook Cercel Robert sau pe pagina oficială www.intensefitness.ro.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CERUL. TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN CERURI...
scris de Lucian Cristea
Iubesc cerul pentru că nu are frontiere. Când eram tânăr, obișnuiam să stau întins pe plajă și să privesc cerul senin purtător d(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • LINGURIȚA UNIVERSALĂ A UNUI PREAÎNALT NECONTAMINAT
  • VRABIE A PRELUAT MEDGIDIA PE BUTUCI. ACUM O MODERNIZEAZĂ CU SUCCES!
  • POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Începuturi cu dichis (III) - Mazăre și Meleșcanu, un fel de căsătorie care începe cu un divorț
  • Brâncuși al nostru
  • Cine are nevoie de IONUȚ RUSU?