Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 05 aprilie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 05 aprilie 2018(19422)

Nehotărâți- vom considera oportun ca altcineva să decidă pentru noi. Nesiguri- vom prefera să mai așteptăm puțin înainte de a porni la acțiune. Timizi- vom fi îngroziți de ideea primului pas înainte.

Vibrația zilei de 05 aprilie 2018 este 2.

 

Azi ne vom simți vulnerabili iar impactul opiniilor celorlalți poate fi devastator. Ne vom simți mai bine în rolul subalternului. Vom prefera să gândim, tot mai mult, tot mai îndelungat. Dorința de asociere va fi egalată doar de teama de singurătate. Azi vom distinge doar două culori: alb și negru. Vom cataloga și așeza oamenii doar pe două mari coloane: răi sau buni. Vom oscila între stări euforice și angoasă. La serviciu von deveni cei mai buni colegi și subordonații exemplari. În familie vom colabora excelent cu partenerul dacă partenerul va înțelege că totul are o limită și o repsectă. Altcumva trecerile bruște de la o stare sufletească la alta vor fi brutale și halucinante.

Azi vom exagera în a fi pasivi și supuși.
Este o zi perfectă pentru semnarea contractelor de parteneriat. Vom fi mai diplomați și vom da dovadă de tact și înțelegere. Vom fi mai ordonați și mai minuțioși. Vom planifica totul atent și vom aștepta răbdători momentul prielnic pentru a interveni. Vom prefera să lucrăm în ritmul ales de noi iar insistențele celorlalți de a crește ritmul ne vor deranja. În familie vom fi mai tandri, la serviciu vom fi colegi exemplari. Gestiunea echilibrată a banilor ne va asigura câștiguri și investiții viitoare substanțiale.

 

Cei care azi se vor căsători vor fi norocoși. Pecetea căsniciilor întemeiate azi este 2.

Prietenia este liantul principal. Cei doi vor funcționa perfect împreună. Își vor destăinui temeri, se vor consulta în privința oricărei decizii, vor fi cei mai buni camarazi.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii