Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Vama Veche se trezeşte la viaţă!

Vama Veche se trezeşte la viaţă!(2645)

Aproximativ 10.000 de turişti sunt aşteptaţi în staţiune de 1 mai.

Dintr-un capăt în altul al staţiunii se lucrează de zor la terase, restaurante şi hoteluri. Zeci de muncitori pregătesc staţiunea pentru startul distracţiei din acest an. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni renovează unităţile de cazare, iar patronii teraselor pregătesc faţadele şi pun la punct ultimele retuşuri pentru primul val important de turişti din acest an.

Doar muncitorii sparg acum liniştea din Vama Veche. Proprietarii de pensiuni se pregătesc pe ultima sută de metri să-i primească pe turişti.

Această pensiune are toate camerele ocupate pentru vacanţa de 1 Mai. Turiştii plătesc aici 200 de lei pentru o noapte de cazare într-o cameră cu pat dublu.

Am redecorat camerele, am reînoit băile. Ferestrele le-am înlocuit cu nevada, deci totul să fie ceva frumos, ceva nou”, spune Maria Ţăranu - proprietarul unei pensiuni.

Pregătirile sunt în toi şi la hotelurile aflate chiar în inima distracţiei.

Am pus mobilierul tot pe poziţie, totul este aranjat, micile reparaţii care au fost s-au efectuat şi acum suntem chiar pe ultima sută de metri. Finisăm şi ne aşteptăm musafirii”, afirmă Rodica Popescu, manager hotel de 3 stele.

Nici aici nu mai sunt locuri la cazare. Oaspeţii plătesc 300 de lei pentru o cameră. Vama Veche este cunoscută drept staţiunea care nu doarme niciodată, iar patronii barurilor de pe plajă caută reţeta cea mai bună pentru ca petrecăreţii să se refacă.

În premieră în Vamă o să organizăm un brunch duminică, oamenii trebuie să se refacă după zilele de party. Venim cu o petrecere pentru apusul soarelui de data asta”, spune Adrian Ion, managerul unui bar.

Tărâmul distracţiei îşi va deschide porţile în mai puţin de 3 săptămâni. Vama Veche va deveni kilometrul 0 al petrecerilor care se vor ţine lanţ 3 zile şi 3 nopţi.

Sursa: www.digi24.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii