Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Campania  CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ, inițiată de Primăria Constanța continuă!

Campania CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ, inițiată de Primăria Constanța continuă!(602)

Angajatii Polaris M Holding desfasoara activitati de maturat stradal, de ridicare a resturilor vegetale si a deseurilor in urmatoarele locatii : str.Constantin Magureanu, str. Democratiei, str. Recoltei,str. Gheorghe Baritiu, str.Pescarilor, str.Unirii, str. I.L.Caragiale, str. Theodor Burada, Str.Ion Ionescu de la Brad, str. Maramures, str. Ion Ratiu, str. Pasajului, str. Ciprian Porumbescu, Portul Tomis, Piata Tomis 3, zona Sat Vacanta, zona stadion Badea Cartan. Pe bulevardul Tomis si in zona Peninsulara s-a realizat igienizarea trotuarelor prin aspirarea deseurilor.

In statiunea Mamaia continua lucrarile de degajare a nisipului si a resturilor vegetale de pe faleza si cele de salubrizare si ingienizare a spatiilor din jurul unitatilor hoteliere.

Autoritatile incurajeaza implicarea cetatenilor in activitatile de ecologizare a mediului inconjurator. Fiecare dintre noi poate contribui la pastrarea unui oras curat!

Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul www.curatamconstantanoastra.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FĂGĂDĂU-VIGILENȚĂ ȘI FLATULENȚĂ
scris de Lucian Cristea
Am auzit că o stimabilă doamnă a propus sancționarea drastică a celor care, scuzați expresia, se bășesc în public! Într-un(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii