Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Premieră în sportul de contact constănţean!

Premieră în sportul de contact constănţean!(1674)

Black Wolves Kickboxing, primul membru din Constanţa al Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting!


Black Wolves Kickboxing Club Constanţa arborează de-asupra ringului drapelul Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting, devenind primul club de arte marţiale din judeţul Constanţa afiliat acestei organizaţii.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 aprilie 2018, ora 16.00, la sala noastră de antrenament din incinta Piti’s Center Gym, et. III(Bd. Tomis, nr. 314 A – zona Tomis III).

La eveniment vor participa preşedintele Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting, Bogdan Neagu, membrii Federaţiei: Sorin Radu şi Nelu Cosma şi antrenorul clubului Black Wolves Kickboxing Constanţa, Laurenţiu-Ionuţ Lazăr. Invitaţi de onoare vor fi membrii celui mai mareclub de bickeri, Sea Wolves România – club unit cu Black Wolves Kickboxing Club Constanţa. În cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de antrenament hand to hand condusă de preşedintele Federaţiei, Bogdan Neagu şi secondată de antrenorul Laurenţiu-Ionuţ Lazăr.

Începem astfel, împreună cu elevii noştri, un drum frumos către performanţă. Afilierea la Federaţia Română de Hand to Hand Fighting este foarte importantă pentru noi pentru că, începând de azi, ne putem bucura de tot suportul necesar oferit de această organizaţie pentru a participa la cele mai importante campionate naţionale şi internaţionale de hand to hand, la egalitate cu adeversari redutabili din Rusia, Franţa, Brazilia, Uzbekistan, Statele Unite ale Americii şi din alte ţări cu un palmares bogat în astfel de competiţii sportive”, a explicat antrenorul Laurenţiu-Ionuţ Lazăr.

****

Black Wolves Kickboxing Club Constanţaare aproximativ 40 de elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 45 de ani, atât băieţi, cât şi fete.

****

Federaţia Română de Hand to Hand Fighting a luat naştere în luna ianuarie a anului 2017, din dorinţa de a aduce un suflu nou în sportul românesc şi de a ajuta copiii/tinerii să se educe şi să-şi formeze valori solide în viaţă prin intermediul sportului.

****

Misiunea Black Wolves Kickboxing Club Constanţa şi cea a Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting este una comună: aceea de a oferi oricărui individ posibilitatea de a face performanţă în sport şi de a se dezvolta armonios din punct de vedere fizic şi psihic.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI