Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Sursa de haine en-gros cu accent pe designuri atractive: KOKOA-Couture

Sursa de haine en-gros cu accent pe designuri atractive: KOKOA-Couture(1207)

Pentru cunoscatori este deja un lucru stiut faptul ca distribuitorul de haine Kokoa-Couture are un loc fruntas in nisa sa. Pentru cei care sunt la inceput de drum si novici in a cauta o sursa de haine pentru stocul necesar unui magazin, trebuie spus despre Kokoa-Couture ca este brandul ce furnizeaza designuri interesante in materie de articolele vestimentare oferite.

Kokoa-Couture mentine diversitatea in materie de optiuni oferite. Asadar, nevoia de haine en-gros se va completa si cu dorinta de a gasi o sursa potrivita pentru ca articolele vestiementare in cauza sa fie dintre cele stilate, interesante, calitative de asemenea. Asta nu poate fi decat definitia Kokoa-Couture.

Rochiile Kokoa-Couture – acestea sunt printre cele mai cautate tipuri de vestimentatii. Rochiile sunt pur feminine, sunt cele care se doresc a fi o incantare vizuala, mai cu seama pentru ca sunt insasi o tinuta completa si nu au nevoie si de alte articole vestimentare in combinatie. Intr-un mod original, Kokoa-Couture imbuna croiul atractiv cu materiale elegante.

Se pune mai mult accent pe linii ce evidentiaza silueta, pe dantela sau catifea, broderii si nu numai. Sunt abordate optiuni de stiluri dintre cele mai variate, de la cele office la cele sobre, elegante, casual etc.

Sunt tinute potrivite pentru orice gust, varsta si perioada de an. Practic prin alegerea stocului de rochii de la Kokoa-Couture se asigura pentru orice magazin produse ce se pot pune la vanzare in orice sezon. Versatilitatea lor va atrage un public feminin la fel de divers.

Salopetele Kokoa-Couture – stilul practic al acestor tinute este un motiv in plus pentru care se recomanda un astfel de stoc creat. La aceasta categorie distinct este stilul relaxat, insa extrem de atractiv, sexy. Salopetele pun mare accent pe formele feminine si se pot purta chiar si in zile toride. Se pot potrivi unui cadru elegant si nu numai.

Salopetele vin in variante care mai de care, un set cu 2 piese, pantalon scurt sau lung, in tonuri de culori placute.

Compleuri Kokoa-Couture – in varianta mai sobra, seturile deux pieces sunt printre cele mai apreciate tinute feminine. Acestea sunt potrivite pentru femeile din mediul business, adepte ale stilului office. Pentru ca apare dorinta de a iesi in evidenta cu bun gust si de a iesi din de banal in conditiile in care imbracamintea office pare sa fie adesea lipsita de efect, Kokoa-Couture propune culori contrastante ale compleurilor. Daca fusta este neagra, atunci partea de sus compenseaza cu varietate cromatica.

Linii drepte, stilul peplum, lungime medie si design minimalist sunt definitia acestei categorii de articole vestimentare. La polul opus, cele destinate a fi purtate in cadre relaxate sunt compleuri sexy, de o atractivitate inegalabila.

Aparte de o asa mare diversitate de modele, Kokoa-Couture nu uita ca un principiu de baza al cumparatorului este calitatea. Asta se refera atat la material, cat si la modul in care acesta se imbina cu alte elemente, la cusaturi, croi. Asadar, in mod complex, Kokoa este o definitie a unei surse de articole vestimentare en-gros ce urmeaza principiile de calitate si originalitate in modele.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

POLIȚIE SAU GRĂDINIȚĂ CU ORAR REDUS?
scris de Lucian Cristea
Reiau Cazul DANCU. Domnia sa susține că a fost lucrat de o grupare locală, care i-a băgat o strâmbă la secretarul de stat Despescu, p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii