Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Ministerul Mediului, de Ziua Pământului: Ar trebui să conştientizăm că Pământul este unic şi nu există altul de rezervă!

Ministerul Mediului, de Ziua Pământului: Ar trebui să conştientizăm că Pământul este unic şi nu există altul de rezervă!(513)

„Comunitatea internaţională sărbătoreşte astăzi Ziua Pământului. Este acel moment când ar trebui ca toţi să conştientizăm că Pământul este unic, nu avem altul de rezervă. Avem datoria, unul faţă de celălalt şi toţi faţă de generaţiile viitoare, să avem grijă de planeta noastră, să îi gestionăm responsabil resursele fără a le epuiza, să îi păstrăm apele solul şi aerul curate, să combatem poluarea acolo unde există deja şi să nu ne gândim la toate acestea doar o zi pe an, ci să purtăm cu noi mereu această responsabilitate”, au scris, ieri, oficialii Ministerului Mediului pe pagina de Facebook.

Aceştia continuă mesajul de Ziua Pământului afirmând că schimbările climatice sunt dovada clară că că Pământul suferă”.

”Fiecare dintre noi are puterea să combată această suferinţă, însă există o condiţie: să acţionăm împreună. Haideţi, deci, să-i urăm planetei noastre la mulţi ani de Ziua Pământului şi să trecem de la vorbe la fapte!”, este finalul mesajului postat de Ministerul Mediului.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HOTELUL DELTA: UN BRAND ÎN MATERIE DE OSPITALITATE! NU NUMAI PENTRU PRINȚUL DE MONACO, CI PENTRU TOȚI TURIȘTII...
scris de Lucian Cristea
În 1992, într-o noapte friguroasă de februarie, cu multă gheață pe jos, am trecut pragul Hotelului DELTA din Tulcea. Eram însoțit(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii