Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Târgul naţional, cu participare internaţională, în domeniul agriculturii - EXPOAGROUTIL

Târgul naţional, cu participare internaţională, în domeniul agriculturii - EXPOAGROUTIL(458)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, organizează, în perioada 03 – 06 mai 2018, în spaţiul exterior al centrului VIVO! Constanţa, cea de-a XXVI-a ediţie a Târgului EXPOAGROUTIL, târg naţional, cu participare internaţionala, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare.

Evenimentul care va avea loc peste o saptamana beneficiaza de o prezenta masiva a producatorilor si distribuitorilor de utilaje si inputuri agricole,dar si de material saditor,produse traditionale si viti-vinicole,finantari,asigurari,etc,acest lucru demonstrand faptul ca aceasta manifestare a devenit, pe an ce trece una din cele mai mari din tara,iar, Dobrogea este un punct deosebit de important pe harta tarii in domeniu,aceasta

Deschiderea oficiala va avea loc ,joi 03.05.2018 la ora 11.00.

Manifestarea expoziţională EXPOAGROUTIL – ediţia a XXVI-a va putea fi vizitată zilnic, între orele 10.00 - 19.00 (03-05 mai) şi între orele 10.00 – 14.00 (06mai).

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LIVIU DRAGNEA, SUB PAPUCUL GABRIELEI FIREA!
scris de Lucian Cristea
Liviu Dragnea se află într-o poziție dificilă. A ajuns sub papucul Gabrielei Firea! Știți cum arată papucul doamnei primar? E u(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii