Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
Ioan Picu, organizator Concert Vama la Scena 3 Papuci :  Publicul este cel mai important, iar noi ne dorim ca acest festival să lase amintiri frumoase!

Ioan Picu, organizator Concert Vama la Scena 3 Papuci : Publicul este cel mai important, iar noi ne dorim ca acest festival să lase amintiri frumoase!(28819)

1) Cum a pornit ideea organizării Scenei 3 Papuci ?

Plaja 3 papuci, unde am pus la cale evenimentul, este una dintre cele mai cunoscute plaje din Constanța. Ne-am propus să-i reîmprospătăm imaginea și am hotărât împreună cu echipa de la Zoom beach să organizăm un mic festival, unde să adunăm oamenii din Constanța și nu numai.

Ideea ne-a venit în urmă cu 2 ani de când s-au lărgit plajele, ,,3 Papuci” devenind un real punct de interes pentru oraș.

2) Ce alte evenimente planificați pentru sezonul estival?

În vara aceasta mai avem planificat un alt concert din aceeași campanie, la care lucrăm deja, cu care ne-am propus să încheiem sezonul estival, mai exact vor cânta băieții de la Subcarpați în data de 25 august.

3) Cine sunt partenerii voștri în organizarea concertului Vama?

Fiind un concept nou, iar prezența noastră pe ,,piață” este încă la început, ne bazăm strict pe sprijinul celor apropriați și anume partenerii de la Zoom beach. De asemenea, Primăria s-a arătat foarte deschisă și ne susține în organizarea și promovarea event-ului, atât cât poate.

4) Care a fost prima reacție a publicului la anunțarea evenimentului și ce așteptări aveți pentru 9 iunie?

Au fost încântați și au reacționat imediat! Ne bucură faptul că tinerii își doresc astfel de evenimente unde ne putem distra împreună. Acest entuziasm ne dă încredere și energie, să creăm din acest mic festival unul cu mai multă substanță și cu un vibe pozitiv. Publicul este cel mai important, iar noi ne dorim ca acest festival să lase amintiri frumoase.

5) Când se pun biletele în vânzare și de unde le putem achiziționa?

Biletele sunt deja puse în vânzare la partenerii noștri de la Rumen pizza & bakery și la Johnnie's barber shop.

Prețul acestora este de 30 lei, iar copiii sub 14 ani , însoțiți de adulți, au accesul gratuit.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii