Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Parteneriat de afaceri româno-bulgar

Parteneriat de afaceri româno-bulgar(580)

CCINA Constanţa prin Centrul Enterprise Europe Network, în colaborare cu Ambasada Bulgariei la Bucureşti şi Camera Bulgaro-Română de Comerţ din Ruse, vă invita la evenimentul :

Parteneriat de afaceri româno-bulgar

în data de luni, 14 mai, 2018 ora 12.30 la Sala de Conferinţe a CCINA Constanţa (Bdul Alexandru Lăpuşneanu nr.185A, etaj2).

Prin participarea la aceste întâlniri bilaterale, aveţi posibilitatea de a găsi parteneri de afaceri bulgari şi de a dezvolta relaţiile de afaceri româno-bulgare.

Delegaţia bulgară va fi însoţită de E.S. Dl. Todor Churov – Ambasadorul Bulgariei la Bucureşti, alături de reprezentanţi din cadrul Secţiei Comerciale.

Firmele bulgare sunt din următoarele domenii de activitate:
* agricultură (cultura plantelor, seminţe,producatori de substraturi pentru sere, lavandă, uleiuri)
* transport /logistică
* producatori de: produse alimentare (conserve de fructe şi legume, produse congelate); mobila,sisteme de iluminat; sticle, borcane – ambalaje pentru industria vinului si a conservelor; cosmetice; cofraje/schele mobile, echipamente pentru construcţii

Participarea la parteneriat este gratuită.

Pentru detalii suplimentare şi înscrieri, ne puteţi contacta la CCINA tel: 0241 618475 sau 0241 550960 sau email: adriana.barothi@ccina.ro; een@ccina.ro, până în data de 10 mai 2018.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RITUALURI DE NUNTĂ LA LIBERALI
scris de Lucian Cristea
În PNL, în perspectiva alegerilor locale, au început ritualurile de nuntă, după anumite datini și obiceiuri(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii