Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Totul despre EUROPORT ROMÂNIA

Totul despre EUROPORT ROMÂNIA(462)

EUROPORT ROMÂNIA
15 - 17 MAI 2018
ediţia a 12 - a
Complex TENIS CLUB IDU - Mamaia

organizat de AHOY – Rotterdam - Olanda,
cu spijinul CCINA Constanța şi Ambasada Olandei la București

Europort Romania este o expoziție maritimă ce reuneşte furnizori de echipamente navale şi servicii maritime din 10 țări: România, Olanda, Germania, Bulgaria, Turcia, Belgia, Italia, Polonia, USA, UAE. În cadrul acestei manifestări expoziționale vor fi expuse mostre şi sunt prezentate cataloage ale produselor realizate de către firmele expozante.

Cu prilejul desfăşurării acestui eveniment, firmele specializate pe acest segment de piață au marea oportunitate de a ȋntalni firme internaționale, care sunt interesate atât ȋn vânzarea produselor pe care le produc, cât şi ȋn stabilirea unor relații de colaborare pentru producerea unor astfel de echipamente, ȋn România.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație şi Agricultură Constanța depune toate eforturile şi susține această expoziție, venind ȋn ȋntâmpinarea cerințelor firmelor din domeniul naval, aducând la Consțanta, firme de renume mondial al acestui domeniu de activitate, fiind de altfel, singura expoziție de acest gen din România.

Expoziția se adresează echipelor de management din şantierele navale, proprietarilor de nave maritime si fluviale, companiilor de salvare, autorităților navale si proiectanților de nave şi echipamente .

Participă ca expozanţi, 57 de firme internaționale, specializate ȋn tehnologia sistemelor de propulsie, automatizări, echipamente de punte, management integrat, sisteme hidraulice, macarale , tratarea apei, sisteme de navigație şi de comunicații, piese de dragare, sisteme electrice, ventilație şi aer condiționat, elice, pompe etc.

17 mai 2018, între orele 10:00 – 12:00, la CLUB IDU Mamaia, se va organiza un Matchmaking Event (parteneriat de afaceri) între firmele expozante şi companii din România.

Evenimentul este o modalitate ideală de a găsi parteneri de afaceri, de a discuta despre posibilitatea cooperarii în realizarea de proiecte industriale şi atragere de investiţii străine în România. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LA MEDGIDIA, SPORT DE PERFORMANȚĂ, CU BANI DE ACASĂ!
scris de Lucian Cristea
Colegii domnului Marian Butnaru din Consiliul Local Medgidia, cu domnia sa pe post de lider al răului și înverșunării cu care cultivă(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii