Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Ce se mai întâmplă cu vremea...

Ce se mai întâmplă cu vremea...(1716)

Meteorologii anunţă o vreme la fel de instabilă şi la începutul săptămânii viitoare, cu vreme caldă, dar care va fi răcită de ploi apărute spontan, pe alocuri având caracter torenţial.

PROGNOZA METEO SAMBATA.

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua în cea mai mare parte a ţării, iar seara şi noaptea în centru, est şi sud-est. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra local cantităţi de apă de 15…20 l/mp, iar punctiform peste 25 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 26 de grade, iar cele minime între 8 şi 17 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA.

Vremea se va menţine în general instabilă. Pe parcursul zilei în cea mai mare parte a ţării dar în special în sud şi sud-est, precum şi în zonele montane şi submontane, iar spre seară şi noaptea îndeosebi în regiunile sud-vestice vor fi înnorări şi intervale de timp cu averse şi descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În vestul şi nord-vestul teritoriului cerul va fi variabil şi doar pe spaţii mici vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla în general moderat în regiunile estice, dar va avea şi intensificări de scurtă durată, asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade.

PROGNOZA METEO LUNI.

Vremea va fi în continuare în general instabilă. Înnorările vor fi temporar mai accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice pe arii extinse la munte, în vestul, sud-vestul şi centrul ţării şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 25 de grade, iar cele minime între 7 şi 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO MARTI.

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice pe arii extinse în special în jumătatea de nord-vest a ţării. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, iar cele minime între 8 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI si VINERI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Probabilitatea de apariţie a fenomenelor de instabilitate atmosferică va fi în creştere în a doua parte a intervalului.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii