Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Contribuabilii persoane fizice vor putea depune Declaraţia unică şi la sediile primăriilor

Contribuabilii persoane fizice vor putea depune Declaraţia unică şi la sediile primăriilor(1082)

În perioada 21 mai–15 iulie 2018, contribuabilii care au domiciliul într-o localitate în care nu există o unitate teritorială a ANAF vor primi îndrumare şi asistenţă privind completarea/depunerea/transmiterea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, de la funcţionarii din cadrul primăriilor în colaborare cu inspectorii din AJFP Constanţa.

Contribuabilii persoane fizice vor putea depune Declaraţia unică şi la sediile primăriilor, începând din data de 21 mai 2018.

Serviciile de care vor beneficia persoanele fizice la sediile primăriilor vor fi de îndrumare şi asistenţă cu privire la modul de completare a Declaraţiei unice pe suport hârtie sau în formă electronică, înregistrare în “Spaţiul privat virtual” şi transmiterea Declaraţiei unice prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.

Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1938 din 26 aprilie 2018 pentru aprobarea Procedurii de acordare a asistenţei realizate de organul fiscal local în colaborare cu organul fiscal central în vederea completării şi/sau depunerii, precum şi transmiterii declaraţiei unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PODUL DE LA MEDGIDIA - O ALTFEL DE POARTĂ A SĂRUTULUI
scris de Lucian Cristea
În studenție, când mergeam acasă, la Constanța, ieșeam la fereastra trenului ca să văd gara Medgidia. cu mult înainte ca trenul s(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii