Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Ce se mai întâmplă cu vremea...în această săptămână...

Ce se mai întâmplă cu vremea...în această săptămână...(1718)

Meteorologii anunţă că vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată.

De vineri, probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată, va fi ridicată la început în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, apoi și în restul teritoriului.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zonele deluroase și montane, precum și în regiunile sudice, unde după-amiaza și seara, izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și în zona litoralului, dar de scurtă durată și asociate ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre 4 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI

Valorile termice, mai ridicate decât mediile multianuale, vor continua să caracterizeze o vreme mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare după orele amiezii, în special, la deal și la munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua anterioară, în majoritatea regiunilor, se vor încadra între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade.

 

TENDINŢE VINERI – LUNI

 Vremea se va răcori treptat, urmând astfel ca valorile de temperatură să se situeze în jurul celor climatologic specifice acestei perioade. Probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată, va fi ridicată la început în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, apoi și în restul teritoriului.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii