Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
10 produse de unică folosință vor fi interzise de Comisia Europeană

10 produse de unică folosință vor fi interzise de Comisia Europeană(448)

Articolele din plastic de unica folosinta a caror producere va fi interzisa sunt: betisoarele pentru urechi din plastic, tacamuri, farfurii, paie, agitatoare pentru bauturi, betele din plastic pentru baloane, recipientele pentru alimente, paharele pentru bauturi, filtrele de tigari si pungile din plastic subtiri.

Uniunea Europeana isi doreste sa devina lider mondial in domeniul reciclarii, astfel statele membre ale Uniunii Europene vor fi obligate ca pana in 2025 sa colecteze 90% din buteliile din plastic de unica folosinta, in scopul reciclarii.

Pentru a trece la o economie circulara, industria producatoare de ambalaje si articole de unica folosinta va beneficia de stimulente pentru a crea noi produse cu mai multe cicluri de viata sau biodegradabile. Inca din faza de proiectare si pana la sfarsitul vietii ambalajelor trebuie gasite solutii eco, sustenabile de productie.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MOHAMMAD MURAD FACE ALERGIE CÂND ÎL VEDE PE CATTANI!
scris de Lucian Cristea
În tentativa sa de a-l ajunge din urmă, în materie de popularitate, pe Rareș Bogdan, domnul Gușă a organizat, la postul de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii