Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Balul Oamenilor De Afaceri din Constanța

Balul Oamenilor De Afaceri din Constanța(1781)

 

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, au deosebita plăcere de a vă invita să luaţi parte la

„BALUL OAMENILOR de AFACERI din Constanţa” – ediţia a IV-a

care va avea loc în ziua de vineri, 8 iunie a.c., începând cu ora 19.00, la Restaurantul DEL MAR din Mamaia.

Balul Oamenilor de Afaceri a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.

Dedicam acaesta editie celebrarii Centenarului Marii Uniri si implinirii, in acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mama.

Ne dorim să fie o seară special, pentru toti participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană. În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, se va organiza o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.

La Bal sunt invitaţi să participe reprezentanţii mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar şi nemembre ale CCINA, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa, cât şi din mass-media locală.

Vor fi acordate premii unor antreprenori constănţeni, pentru tradiţie, cercetare, dezvoltare, inovare şi export.
 

Detaliile suplimentare şi modalitatea de înscriere la Balul Oamenilor de Afaceri - Direcţia Relaţia cu Membri-Cooperare Internaţională din cadrul CCINA Constanţa, fax: 0241-619654 sau e-mail: drc@ccina.ro, telefon: 0241-618475 sau 0241-549515.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Mihai Lupu - DECISIV în spargerea valului lui Mitroi
scris de Pompiliu Comşa
Mare e grădina lui Dumnezeu, spuneam pe timpuri. Parafrazând, putem afirma azi că mare e grădina politicii, inclusiv a celei dobrogene.(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii