Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
Madame VLĂDESCO – OCROTITOAREA MEDGIDIEI

Madame VLĂDESCO – OCROTITOAREA MEDGIDIEI(4031)

Madame Ionesco, Popesco...și acum Vlădesco de la Medgidia!

Tot atâtea “guri de tun” pesediste, bine rujate și parfumate, gata să demoleze tot ceea ce au construit adversarii sau, mă rog, contracandidații la imagine.

Dragnea a feminizat partidul, dar trebuie să recunosc că a scos la înaintare o armă mai mult decât eficace. Și-a adus aminte de vorbele unui alpinist.

Femeia te urcă, femeia te coboară!
În cazul său, femeia cu bigudiuri lacrimogene. Dacă te pui în gură, ca bărbat, cu o femeie drăcoasă, dar mai ales ca primar, și nu știi să temporizezi, ca să nu ajungi în bălării, riști să te compromiți definitiv.

Când domnul Martin era prefect de Constanța, am asistat la o demonstrație de forță gen “tare în gură” marca Rovana Plumb! Noroc că, fiind un excelent diplomat, Gheorghe Martin a reușit să stingă conflictul iscat de conducerea de atunci a OPC, unde nu figura nici un Cattani...

Ca să intri în gura lumii, e calea cea mai scurtă.
Când a împins femeia la înaintare în PSD, Dragnea nu a făcut acest lucru la întâmplare. A mizat pe toate calitățile ei de leoaică, luptătoare gen Ecaterina, fără dric la poartă, mamă eroină și pe capacitatea ei de a melița.

Madame Carmen, o finețe de fată, care stătea tot timpul cu privirea fixată pe pantofii lui Dragnea, a fost la un pas să-i spargă capul premierului Tudose! L-a pus la pămînt din prima și a rămas ministrul nostru de Interne. Dintr-o singură figură, i-a aplicat schema “Karăte”, fluturându-i centura neagră pe la nas. Și s-a cărat la el la Brăila.

La Medgidia, madame Vlădesco se află în fruntea celor care sunt împotriva primarului Valentin Vrabie, indiferent ce ar face el, bun sau rău! Nu contează, Vlădesco boxează și munca primarului o bagatelizează!

Comenzile sunt simple, “hăis” și “cea”, în așa fel încât imaginile cu primarul să fie statice sau reluate cu încetinitorul, plictisitoare și fără nerv.

Consilierii PSD și PNL s-ar fi simțit mai în largul lor cu un primar mototol care să doarmă pe el. Ca să compromiți pe cineva, trebuie să faci puțină muncă de documentare.

În loc să fie utilă urbei pe care o reprezintă, madame Vlădesco tulbură apa cu bățul și după aceea te invită la pescuit. Doar dumneaei, filmată în mers, ca o furnicuță care nu-și găsește locul din pricina grijilor care nu-i dau pace, muncește!

Restul, adică cei care nu au nici o legătură cu PSD, sunt personaje negative care, nu-i așa?, aduc doar deservicii orașului! Îl împing înapoi în Evul Mediu! După ce l-a scos de acolo domnul Moinescu!

Și primarul actual nu face absolut nimic!
Și dacă face, nu-i așa?, face rău, strâmb și deteriorat!
Sunt situații în care Vrabie încarcă de unul singur și Vlădesco descarcă împreună cu susținătorii din PSD!

Și vreți, stimați cetățeni, ca orașul dumneavoastră să progreseze!

Cu excepția insignei PSD, care îți permite să te plimbi gratuit cu barca pe valuri, ce alte reușite o mai recomandă pe madame Vlădesco?

După ce consilierii pesediști, cărora le suflă în pânze reprezentanții PNL, îi dau la gioale primarului, sunt extrem de fericiți că i-au mai pus încă un obstacol în față!

“Dacă poți, treci și peste ăsta!” își spun, chicotind în barbă, consilierii care vor ca primarul să fie anihilat definitiv.

Să nu aibe nici un cuvânt de spus, să fie tratat ca un figurant și, în cele din urmă, suspendat!
Îi mai agață câte o piatră de moară de gât doar, doar s-o duce la fundul Canalului Dunărea-Marea Neagră…

Revin puțin la PNL.
Consilierii liberali de la Medgidia nu au auzit de recomandările domnului Orban, șeful lor de partid? Domnia sa a ordonat ca liberalii să atace cu bâta orice pesedist care mișcă în preajma lor! Și mai ales dintre cei cu funcții! Nu e periculos pentru pesediști să voteze cot la cot cu ei în continuare?

Revin la madame Vlădesco.
Este pricepută în toate cele ce sunt!

Până la urmă, întreb, primarul orașului nu a făcut chiar nimic în cei doi ani de mandat la cârma orașului Medgidia? Scuzați expresia,chiar freacă menta toată ziua sau ce se întâmplă!

Îl lăudau unii când era primar la Peștera.
Și, acum, tot ăia, e drept, cu cămașa pe afară și vizibil slăbiți, nu știu ce să mai inventeze în speranța că îi strică omului ziua! Nu e aceeași vrabie, muza cu acte a unui mare gazetar în viață?

În calitatea sa de viceprimar, madame Vlădesco manifestă față de Vrabie o opoziție dusă până la absurd, băgându-i, scuzați expresia, tot timpul bețe în roate! Când vrea și omul să arate ce poate, sar toți pe el ca la balamuc!

Nici nu se apucă bine de treabă și, harșt, madame Vlădesco mai pune de o cocoașă în spatele primarului ca să provoace o diversiune menită să acrediteze ideea că primarul se ocupă de fleacuri.

Nu-i corect. De ce atâta ură?
Primarul și viceprimarul, doi oameni frumoși și deștepți, pentru că un prost nu s-ar descurca printre atâtea capcane și gropi săpate și de alții, ar trebui să colaboreze pentru a asigura bunăstarea orașului.

Crede madame Vlădesco, în înverșunarea ei, că, la finalul mandatului, în caz de eșec, va fi tras de urechi doar primarul Vrabie?

Ca în povestea cu halatul, unde e halatul?, cetățenii vor întreba: “Viceprimarul? Ce a făcut viceprimarul?”
Că doar nu sunt două primării!

La Medgidia, ca generic, sunt două imagini.
Una cu primarul cel rău și a doua cu doamna viceprimar în rolul atât de drag domniei sale: ocrotitoarea Medgidiei.

Cu madame Vlădesco, inclusiv în timpul său liber, luptătoare împotriva corupției, zeița dreptății cu jumătate de normă, Justiția în persoană, ocrotitoarea Medgidiei! De două ori ocrotitoare. Doar ea, doar ea, doar ea…

Ca într-o carte cu benzi desenate, Vlădesco este când omul păianjen, când Scufița Roșie, care are grijă de bunicuța ei, cu toate că aceasta s-a schimbat fundamental, în sensul că i s-au mărit toate organele din cauza excesului de sare.

La polul opus, Vrabie este prezentat ca fiind lupul cel rău, punându-i-se toate în cârcă, inclusiv drama celor trei iezi cucuieți găsiți în dreptul instalațiilor subterane RAJA, după decopertarea mai multor străzi.

Culmea, chiar și în zilele când s-a băgat cot la cot cu muncitorii sub pământ, unii au continuat să-l înjure, asmuțiți de Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța!

Un lăutar al lui Palaz, care îi cântă în strună mereu, l-a avertizat într-o postare pe primar că, fiind la mâna vicelui CJC, s-ar putea ca Medgidia să nu mai primească nimic din toate cele ce i se cuvin!

De ce?
Pentru că, zice lăutarul, primarul i s-a adresat cu “păsărică” lui Palaz, în mâinile căruia se află pâinea și cuțitul! La noi, încă mai funcționează sperietoarea cu fabrici și uzine! Dai în mine?

Ați priceput cum se repartizează banii în județul Constanța? După principiul căpriței, dacă primarul este independent și nu stă cum vrea PSD! Și, mai ales, dacă nu se află în grațiile lui Claudiu Palaz!

Iată de unde se trage sărăcia celor din Medgidia!

Mă așteptam ca madame Vlădesco să sancționeze o astfel de declarație, dar lăutarul cu pricina face parte și din echipa sa de zgomote!

În calitatea sa de lider al PSD, Dragnea s-a înconjurat peste tot de femei, la Guvern și în punctele cheie ale partidului. Bărbații din jurul său și-au dat arama pe față, începând cu Victor Ponta și terminând cu Tudose de la Brăila.

Culmea trădării, acum, Ponta și Tudose de la Brăila fac echipă la Pro România. Nu, nu este un nou post de televiziune, ci un partid! Dezertorii din PSD și-au făcut partidul lor!

Revăd filmul cu madame Vlădesco. Apare furioasă și bine înarmată cu un sucitor de plăcinte, gata să lovească un punct vital al Vrăbiuței, cum ar fi, de pildă, gura-i slobodă, dar specialiștii spun că este un trucaj.

În căutarea unui fruct care să i se potrivească, madame Vlădesco a declarat că a fost bătută măr de primar pe considerentul că dumneaei a dat buzna în biroul acestuia!

Cazul în sine merită a fi studiat din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, sub aspectul relației de colaborare primar-viceprimar, ca și inexistentă prin prisma atitudinii sfidătoare a reprezentantei PSD.

Nema socializare, nema rezultate cu care să rupă gura târgului!

De când cu promovarea femeii în PSD, madame Vlădesco poartă, ca toate suratele sale, în geantă sucitorul de “prim ministru”, ceea ce la bărbați se cheamă bastonul de general.

Și încă ceva.

Medgidia nu este numai PSD!
 

Comentarii

Doru
06-06-2018
Terminati cu prostiile. De cate ori am discutat cu doamna viceprimar nu a fost nici o problema. In simple discutii cu primarul si citymanagerul orasului am fost blocat de catre acestia pe facebook. Asa ca aceste doua persoane nu ma mai reprezinta si nu vor mai fi reprezentantii mei ca cetatean niciodata si chiar voi incepe demersurile unui referendum pentru demiterea domnului primar si a unui citymanager care refuza sa ma reprezinte ca cetatean de vreme ce m-au blocat doar pentru ca nu le-am impartasit fala care doreau sa le-o arat. Nu ma voi cobori niciodata la nivelul unor astfel de oameni fara caracter si suficienta ratiune , fiindca de intelepciune nici nu mai are rost sa vorbesc.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii