Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
PNL îi invită pe constănțeni la CARAVANA LIBERALĂ

PNL îi invită pe constănțeni la CARAVANA LIBERALĂ(943)

„Caravana liberală” ajunge, sâmbătă, 16 iunie a.c., la Constanța.

Începând cu ora 10:00, toți membrii și simpatizanții Partidului Național Liberal din Constanța sunt așteptați la sediul partidului din bdul. Ferdinand nr.49, pentru a lua parte la acest eveniment.

„Caravana liberală” este un proiect inițiat de conducerea centrală a PNL și vizează consolidarea cunoștințelor teoretice ale membrilor, organizarea unor dezbateri în filiale cu simpatizanții liberali, dar și prezentarea opotunităților de dezvoltare aduse de politicile gândirii liberale.

Tema primului seminar este „Liberalismul Clasic” și va fi susținut de dr. Christian Nașulea, lectorul universitar al Facultății de Istorie București.

„Astfel de dezbateri și seminarii sunt absolut necesare pentru orice filială, tocmai pentru a înțelege mai bine ce înseamnă esenţa liberalismului și ce promovează acesta - libertatea individului, în raport cu statul, în libertatea de a fi întreprinzător. Acest prim seminar, despre liberalismul clasic, ne dorim să sublinieze de ce este important pentru un liberal să respingă intervenţia statului în relaţiile sociale și să explice mai bine cele două direcții ale acestuia: liberalismul politic si liberalismul economic”, a declarat Bogdan Bola, secretar regional al Partidului Național Liberal.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal lansează o invitație deschisă tuturor celor care doresc o dezbatere reală despre acest curent.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI