Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Femeile liberale constănțene și importanța Zilei Drapelului Național

Femeile liberale constănțene și importanța Zilei Drapelului Național(1357)

Ziua Drapelului Național a fost marcată marți, 26 iunie a.c., și de Organizația municipală Constanța a Femeilor Liberale.
Femeile liberale constănțene au fost prezente la Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” Constanța unde au aflat aspecte privind importanța și simbolistica drapelului național.

„Ziua drapelului este o zi importantă pentru toți românii, este un prilej fericit de a crea o legătură între trecut şi prezent, între istorie și realitatea contemporană. Ziua drapelului național a fost instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, moment în care Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul - roșu, galben și albastru - să reprezinte steagul național al tuturor românilor. Nu contează cât suntem de diferiți, noi românii, atât timp cât există ceva care ne unește, și anume drapelul național, identitatea noastră, a tuturor”, a declarat Adriana Câmpeanu, președintele OFL Constanța și secretar regional al Organizației Femeilor Liberale.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM A AJUNS PAMFLETUL MEU LA HAPURNEA ?
scris de Lucian Cristea
Trăim într-un mediu bântuit de tot felul de fenomene paranormale. În completare, farse și capcane, diverse jocuri de societate, fa(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii