Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Femeile liberale constănțene și importanța Zilei Drapelului Național

Femeile liberale constănțene și importanța Zilei Drapelului Național(1614)

Ziua Drapelului Național a fost marcată marți, 26 iunie a.c., și de Organizația municipală Constanța a Femeilor Liberale.
Femeile liberale constănțene au fost prezente la Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” Constanța unde au aflat aspecte privind importanța și simbolistica drapelului național.

„Ziua drapelului este o zi importantă pentru toți românii, este un prilej fericit de a crea o legătură între trecut şi prezent, între istorie și realitatea contemporană. Ziua drapelului național a fost instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, moment în care Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul - roșu, galben și albastru - să reprezinte steagul național al tuturor românilor. Nu contează cât suntem de diferiți, noi românii, atât timp cât există ceva care ne unește, și anume drapelul național, identitatea noastră, a tuturor”, a declarat Adriana Câmpeanu, președintele OFL Constanța și secretar regional al Organizației Femeilor Liberale.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA DE CATIFEA DIN PNL CONSTANȚA
scris de Lucian Cristea
După doi ani de anonimat forțat, un fel de autoexilare, Septimiu Bourceanu, unul dintre oamenii de valoare ai PNL Constanța, ia o(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii