Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Filiala Constanța a Organizației Femeilor Liberale are, din această săptămână, doi reprezentanți la nivel național.

Filiala Constanța a Organizației Femeilor Liberale are, din această săptămână, doi reprezentanți la nivel național.(1369)

După desemnarea, la finele lunii martie, în funcția de secretar regional al Organizației Femeilor Liberale a Adrianei Câmpeanu, începând cu data de 26 iunie a.c., Carmen Alecu, prim-vicepreședinte al organizației municipale a OFL Constanța și secretar general adjunct al organizației municipale PNL Constanța, a fost numită în funcția de secretar general adjunct al OFL.

Ca urmare, noul secretar general adjunct al Organizației Femeilor Liberale va avea atribuții privind centralizarea, actualizarea și completarea bazei de date a OFL, dar și centralizarea planurilor de acțiuni ale filialelor județene.

Numirea în funcția de secretar general adjunct al OFL mă onorează și totodată mă obligă la mai mult, mai bine, mai eficient în activitatea mea atât la nivel județean, cât și național, în vederea obținerii rezultatului scontat. Am primit cu multă bucurie recunoașterea efortului depus în cadrul OFL”, a declarat Carmen Alecu.

Decizia de numire a fost semnată de secretarul general al Organizației Femeilor Liberale, Daniela Nicolescu.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LA MEDGIDIA, SPORT DE PERFORMANȚĂ, CU BANI DE ACASĂ!
scris de Lucian Cristea
Colegii domnului Marian Butnaru din Consiliul Local Medgidia, cu domnia sa pe post de lider al răului și înverșunării cu care cultivă(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii