Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CUM I-A TRAS CLAUDIU PALAZ DE URECHI PE RĂZBUNĂTORII POLITICI

CUM I-A TRAS CLAUDIU PALAZ DE URECHI PE RĂZBUNĂTORII POLITICI(1677)

Starea mentală a ciobanului este luată ca termen de comparație în diverse situații, cazuri sau relații politice.

Se spune, de pildă, că Liviu Dragnea s-a supărat pe PSD Constanța precum ciobanul pe sat și că, în astfel de situații, e bine să te ferești din calea lui.

Supărarea ciobanului pe sat este echivalentă cu poziționarea nefericită în curul calului, cunoscute fiind reacțiile imprevizibile ale acestui animal domestic, ce-i drept, dar care nu suportă musca.

După deranjul provocat cu prilejul Congresului PSD, când mai mulți pesediști constănțeni au fost acuzați de trădare, cei vizați de o acuzație atât de gravă s-au ghemuit în colțul lor de frică, așteptându-se la o răzbunare cumplită.

Prins în corzile dosarului său penal, Liviu Dragnea a realizat că nu este cazul să se bată cu mai mulți dușmani în același timp.
Așa se face că liderul PSD a schimbat registrul și a trecut de la statutul ciobanului supărat pe sat la vulpea cea mieroasă care împarte struguri tuturor.

Ar fi fost o greșeală fatală dacă s-ar fi repezit la gâtul conducătorilor PSD Constanța, atenție, bine poziționați în teritoriu. Destituirea unor tovarăși le-ar fi dat acestora prilejul de a se victimiza, ceea ce ar fi putut produce în teritoriu un curent potrivnic lui Dragnea, chiar o revoltă.

Mustind de o falsă bunătate, liderul pesedist se gândește cum să le ia aerul colegilor constănțeni.
Unde îi doare pe toți cel mai mult? La buzunare.
Așa că este de așteptat ca, în situația în care scapă de griji, Liviu Dragnea să le bage bețe în roate pesediștilor constănțeni.
Cum altfel decât tăindu-le din cota de fonduri care li se cuvine pentru Spitalul județean și alte obiective.

În astfel de situații, răzbunătorii din PSD sunt de-a dreptul diabolici. Îți râd în față la suprafață și te ard prin spate în subteran.
Problema e că, răzbunându-se pe unul sau pe altul, Liviu Dragnea poate face rău unei întregi colectivități care nu are nici o legătură cu politica, în general, sau cu PSD, în special.

Să ne reamintim că inițial domnul Dragnea a intenționat să-l planteze, pe post de a doua umbră, pe Oprișan, de la Vrancea, în teritoriu, ceea ce ar fi generat noi conflicte în interiorul PSD Constanța.
Exact ceea ce își dorește principalul răzbunător ca să justifice măsurile restrictive preconizate împotriva județului Constanța.

Până la urmă, Felix Stroe a căzut în picioare, confirmând că are nouă vieți.

Cei din grupa mare a domnului Țuțuianu, a cărui glumă cu cantina RAJA nu am înțeles-o, au căzut în fund.
Dar nu din vina domniei sale, ci din vina răzbunătorilor care au vrut să se folosească de autoritatea sa ca președinte al CJC, în tentativa lor de a face câteva schimbări esențiale în structura de conducere a PSD Constanța și RAJA.

Așa se face că la ultima acțiune organizată de Regie, în locul domnului Țuțuianu, nelipsit de la RAJA, a participat adjunctul său, Claudiu Palaz.

Din greșeală, la sosire, a dat mâna cu mine, ceea ce mi-a întărit convingerea că poți atât de ușor să te otrăveși!

În schimb, mi-a plăcut discursul său, unul dezarmant pentru răzbunătorii din PSD. Referindu-se la importanța realizării unor obiective economice importante, domnul Palaz a susținut că acestea nu trebuie să fie blocate de anumite interese politice și meschine.

Înainte de spiciul domniei sale, care a amuțit întreaga asistență, tocmai remarcasem absența mai multor primari din colectivul celor care au realizat performanțe notabile, împreună cu RAJA, în domeniul furnizării apei potabile.

Din păcate, politicul a compromis numeroase inițiative care ar fi adus avantaje importante județului nostru, dar, pentru unii, a contat mai mult răzbunarea ca rezultat al unor orgolii prostești!
Chiar și în perioada de tristă amintire a guvernării administrației Mazăre, când mai multe propuneri au fost abandonate la ușa Guvernului…

Bine le-a făcut domnul Palaz răzbunătorilor, pe care i-a tras cu vehemență de urechi în calitatea sa de înlocuitor al domnului Țuțuianu pe lista de invitați ai RAJA.

Ca unul care nu are nici o legătură cu PSD, domnul Palaz a dat dovadă de mult curaj, criticând deschis atitudinea celor care pun înainte de orice doar scopurile lor politice.

Aici se vede mâna lui Băsescu!

Păcat că se retrage din politică la o vârstă atât de fragedă!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte