Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
PRIVIGHETOAREA CORINA MARTIN CÂNTĂ…

PRIVIGHETOAREA CORINA MARTIN CÂNTĂ…(3432)

Am surprins pe facebook mai multe secvențe dintr-un filmuleț care bate toate convorbirile nocturne telefonice dintre primarul Vrabie și contestatarii săi (la un loc) puși pe harță.

Din fericire, filmulețul nu e cu vorbe, ca în episodul cu telefonul, unde se aud mai multe voci înjurând. Ca atare, răsuflu ușurat, pentru că nu este nevoie să fixez undeva, într-un colț, bulina roșie.

Filmulețul e cu muzică, cu multă muzică de toate genurile și cu o singură mare interpretă: Corina Martin!

Nu este un film indian, nu se cântă în ploaie, nu bat tobele ca în dansul elefanților, nici măcar unora nu le place jazz-ul, nu sunt implicați cei doi grădinari cu floarea lor cu tot... Nimic din toate astea.

Doar evenimentul Seara Dobrogeană, o bună idee menită să facă turismul de pe litoralul romînesc cât mai atractiv.

Mult mai distractiv ar fi un film de comedie în care Mircea Dobre, fostul ministru al Turismului, îl ia la refec pe actualul ministru al Turismului, nimeni altul decât înlocuitorul său în Guvernul lui pește crud, pe motiv că nu își face treaba!

Revin la Seara Dobrogeană ca la un moment de aduceri aminte din perioada în care, în turismul de pe litoral, ora exactă se dădea de la Mamaia.

Pe aici a trecut și Elena Udrea.
A lipsit foarte puțin ca doamna Martin să-i ia locul în fruntea Ministerului Turismului, chiar dacă nu era în voce ca acum!

Reiau vizionarea filmulețului.
Un tânăr interpret și-a început programul cu o melodie macedonească. Cel puțin, așa sună. După primele ritmuri, aștept ca artistul să-și ia rolul în serios și să o cânte pe aia dreaptă, cum se zice, dar, atenție, ghinion! Din flancul opus, i se alătură Corina Martin, care se agață disperată de refren și începe și ea să cânte. Din fericire, aceeași melodie. Dar, ce folos, lipsește o octavă sau două, nu mă pricep, ca duetul să funcționeze la parametrii normali.

Cântărețul profesionist încearcă să aducă acasă caii intrați în porumbiște, dar Corina Martin nu se lasă și plusează dramatic într-un nou registru fals.

Constat unele schimbări esențiale în viața domniei sale. Nu cu mult timp în urmă, când era șefă în turism, îi plăcea să se audă vorbind. Acum, în premieră mondială, îi place să se audă cântând.

Nimic rău în povestea asta, dar mai cu măsură, chiar și atunci când acceptă să fie vocea a doua. În secvența prezentată, cântărețul profesionist, care dădea impresia că se apără cu microfonul, a scăpat teafăr, pentru că doamna Corina se agita în preajma sa cu un instrument similar.

După ce s-a retras din manageriatul din turism, fără a rupe “gura târgului”, doamna Corina s-a dedicat organizării de acțiuni cu diverse tematici, punând la bătaie propria sa firmă: Mistral.

Nu e rău că face ceea ce face, doar că vrea să fie omul orchestră! Ea animatoare, cântăreață și dansatoare în același timp! Nu e prea mult?

Poate că pentru domnia sa nu este, dar e plictisitor. Și se agață atât de des de stele...
La fel de plictisitoare este și insistența cu care este prezentat, la aproape fiecare frază, numele firmei sale, MISTRAL…

Cât privește postura de cântăreață, ce este prea mult strică!

Comentarii

anca
01-06-2020
E disperata sa iasa in evidenta . Se foloseste de grupul ei tomiris si pupincuristele alea libidinoase care o ridica in slavi. Oameni de doi bani. Oameni ieftini.
ct64cas
02-07-2018
Pai,fara tuta nu se face nunta,nu stiti?! E disperata sa iasa in evidenta...La orice eveniment ,pe care cica il organizeaza ea(!),trebuie sa raga...
Cump?n? Constantin
30-06-2018
Daca tuta asta, care si-a batut joc de turismul de pe litoral, este privighetoare, atunci Elena Roizen (ca sa ramanem in spatiul dobrogean) sau Natalia Serbanescu ce sunt??? Probabil ca si asta cotizeaza...

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii