Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Zaga Zaga Resort, cel mai nou complex turistic din România

Zaga Zaga Resort, cel mai nou complex turistic din România(3890)

Zaga Zaga este cel mai nou complex turistic deschis luna aceasta în Delta Siretului.

Situat între judeţele Vrancea şi Galaţi, în satele Doaga şi Cosmeşti, complexul se întinde pe o suprafaţă de 82 hectare.

Complexul Zaga Zaga cuprinde un ansamblu de bungalouri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private şi corporate, precum şi un parc de aventură cu trasee în copaci şi tiroliene, toate amplasate pe malurile canalelor şi lacurilor din interiorul parcului de agrement. Construcţia complexului a durat patru ani.

Acesta este situat pe drumul european E 85, la 200 km de Bucureşti, la 20 de kilometri de Focşani şi la circa 15 minute distanţă de Tecuci. Accesul de la recepţia resortului la unităţile de cazare se poate face cu maşinile electrice sau cu bărcile puse la dispoziţie.

Complexul cuprinde 41 de bungalouri mobile şi 11 case plutitoare. În viitorul apropiat reprezentanţii businessului plănuiesc să extindă oferta de cazare şi cu o serie de corturi tip iurtă. Locaţia este potrivită şi pentru iubitorii de pescuit, cât şi pentru cei care îşi doresc plimbări în natură cu bicicleta sau cu barca. Noul parc de agrement s+a deschis în această lună departe de agitatia oraşelor, într-o deltă sălbatică.

Pentru persoanele care nu sunt cazate în căsuţele plutitoare din Zaga Zaga resort taxa de pescuit este 100 lei/12 ore. Pe toate lacurile din resortul Zaga Zaga se poate pescui crap, şalău şi somn în sistem catch & release (prinde şi eliberează).

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii