Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Viitorul UE post-Brexit, discutat la Festivalul de Film și Istorii Râșnov 2018

Viitorul UE post-Brexit, discutat la Festivalul de Film și Istorii Râșnov 2018(623)

Temele europene de discuție sunt prezente și în acest an la Festivalul de Film și Istorii Râșnov (FFIR). La întrebarea "Care este viitorul Europei?" vor încerca să răspundă Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Peter Allen, diplomat din Marea Britanie, și publicistul german Boris Reitschuster, într-o dezbatere organizată vineri, 27 iulie, de la ora 11.00.

Râșnov Society Debate Forum aduce sub o singură umbrelă sesiuni de discuții pe o gamă vastă de teme, la care iau parte lectori din diferite domenii de expertiză. Forumul de dezbateri este deschis tinerilor din România şi Republica Moldova şi publicului larg.

Sesiunea "Care este viitorul Europei?" se va desfășura la Cinematograful "Amza Pellea" din Râșnov, în continuarea proiecției "Brexitannia" (Marea Britanie, 2017, regia Timothy George Kelly, 80 min).

FFIR își sărbătorește, în anul centenarului național, propria cifră rotundă, ediția cu numărul 10. Festivalul, desfășurat între 20-29 iulie, este împărțit în patru mari secțiuni: Râșnov Society Debate Forum, Râșnov Education Society, Râșnov Music Society, Râșnov Film Society.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CARACATIȚA PESEDISTĂ ȘI SALAMUL DE SOIA
scris de Lucian Cristea
Desemnarea unui candidat pentru alegerile locale de la Constanța a dat naștere la o agitație inutilă și fără precedent! Activiștii (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE