Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Vino la - Global Village - cel mai mare târg al multiculturalismului din Dobrogea!

Vino la - Global Village - cel mai mare târg al multiculturalismului din Dobrogea!(1020)

Casa de Cultură „I. N. Roman” Medgidia va fi mâine gazda proiectului „Global Village” - cel mai mare târg al multiculturalismului din Dobrogea

Mâine, începând cu ora 13.00, în incinta Casei de Cultură „I. N. Roman” va avea loc evenimentul Global Village - cel mai mare târg al multiculturalismului din Dobrogea, organizat de către AIESEC Constanţa în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia.

Global Village este unul dintre proiectele marca AIESEC, un eveniment multicultural în adevăratul sens al cuvântului, unde 15 voluntari internaționali din toate colţurile lumii se vor uni pentru a crea un spaţiu de înţelegere între culturi, prezentându-şi astfel cultura, dansurile tradiţionale dar şi preparatele gastronomice specifice. Evenimentul aduce împreună tineri din Turcia, Azerbaijan, Finlanda, Hong-Kong, Grecia, Republica Ceha si Thailanda, veniţi în judeţul Constanţa în cadrul proiectului de educaţie non-formală Discover, unde timp de şase săptămâni, au încercat să le ofere elevilor din clasele I-VIII, o perspectivă interculturală asupra lumii, ajutându-i să se dezvolte pe plan personal, să învețe comunicare şi lucru în echipă, îmbunătățindu-şi astfel şi abilitățile de comunicare în limba engleză.

AIESEC este cea mai mare organizaţie condusă de tineri din lume, înfiinţată în anul 1948, care are ca scop „Pacea si împlinirea potenţialului uman”. În România, AIESEC este prezent din anul 1990 şi momentan îşi desfăşoară activitatea în 16 centre universitare din 14 oraşe.

Vino si tu, marti, 7 august, în incinta Casei de Cultura „I. N. Roman” din Medgidia pentru a gusta din preparatele internaţionale și a dansa alături de voluntari. Pe lângă acestea, avem pregătite şi alte surprize precum face-painting, concurs de dans şi multe altele.

Vino să te convigi! 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE