Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Fotbaliștii CS MEDGIDIA se pregătesc pentru debutul în Liga a 3-a

Fotbaliștii CS MEDGIDIA se pregătesc pentru debutul în Liga a 3-a(1458)

Amicalul de ieri în care echipa noastră a întâlnit pe teren propriu, Axiopolis Cernavodă, s-a terminat 3-1 pentru oaspeți. Jocul s-a ridicat în multe momente la un nivel bun, însă va trebui să muncim din greu să avem echilibru și constanță în joc.

Sâmbătă de la ora 18:00, la Năvodari este programat încă un amical pentru fotbaliștii CS Medgidia. Sperăm ca aceste meciuri de pregătire să îl ajute pe Aurelian Despa să iși formeze o idee de joc și despre noii jucători veniti în probe și să ajute noul lot să formeze o echipă omogenă, și o strategie bună de joc pentru a putea face față competiției din liga a 3-a.

A marcat pentru echipa noastră: Alexandru Muscă (30).
Marcatorii oaspetilor au fost Beșleagă (1), Moise (20), Fotescu (88).

Au evoluat pentru CSMedgidia jucătorii: Rareș Micu, Constantin Bumbac, Nicolas Suflaru, Ferdy Abibula, Ionuț Florea, Petre Bolojan, Alexandru Muscă, Alin Mazilu, Moldoveanu, Dumitru Gheorghe, Andrei Rusu și au intrat pe parcursul meciului Mociu Haralambie, Ciprian Loloț, Toth Nandy, George Ștefan, Marius Banu, Costi Dediu.

 #CSMedgidia #Fotbal #Liga3 #Amical #Training

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii