Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Expoziţie unică, marca Sorin Bellu

Expoziţie unică, marca Sorin Bellu(877)

Sorin Bellu face o expoziţie unică, muncită în ani de zile, sinceră, dură, expoziţia prietenului nostru, ecologistul Sorin Belu o să vă pună pe gânduri. De ce am ajuns să respirăm betoane, încotro ne îndreptăm? Veţi vedea peste 40 de poveşti în imagini succesive şi singuri veţi decide răspunzând la întrebarea: Constanţa-dezvoltare sau dezechilibru? Merită să treceţi prin faţa Muzeului de Artă Populară.

Fie că sunteţi dintre cei care consideraţi că ultimii 28 de ani au însemnat dezvoltare, fie că vi se pare că suntem într-un dezechilibru cronic, veniţi să vedeţi răspunsul. Sorin Bellu conduce BARICADA VERDE, care se autoprezintă astfel:

‘’Suntem mai puternici ca niciodată! Indiferent de adversar, vom rămâne în ring până la bătălia finală. Vrem ca în România să existe o adevărată forţă politică care să LUPTE PENTRU MEDIU! Vrem să-i demascăm pe falşii ecologişti care fac politică doar la televizor şi evită orice subiect care le pune în pericol "aranjamentele". ROMÂNIA ECOLOGISTĂ ESTE O PRIORITATE! Fiindcă merită! Împreună vom lupta sincer împotriva dăunătorilor din politica românească. Va fi greu, frumos şi irepetabil. Curajoşi şi invincibili, vom savura victoria la momentul potrivit.’’ 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!