Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
MEDGIDIA: PRINTRE PRIZONIERII COALIȚIEI -FUSTA LUMINIȚEI-

MEDGIDIA: PRINTRE PRIZONIERII COALIȚIEI -FUSTA LUMINIȚEI-(2781)

Armata de slugoi ai PSD, incluzându-i aici și pe unii dintre susținătorii infantili ai doamnei viceprimar Luminița Vlădescu, care se țin după fusta ei, au reușit să izoleze Medgidia de lumea bună.

Prin contribuția lor inestimabilă în materie de ură și prostie, au făcut din Medgidia o adresă de care fug toți investitorii.

Cine are nevoie de belele cu intriganți de tot felul, cu scandalagii care refuză dialogul civilizat?

Au sperat că, procedând astfel, îl vor discredita pe primarul Valentin Vrabie, dar lumea nu este atât de proastă cum cred ei…

Gesturile ieftine și acțiunile lor primitive îndreptate împotriva primarului s-au răsfrânt asupra orașului, față de care și dumnealor au mari răspunderi.

Mă mir că domnii consilieri, unii de ani de zile pe diverse funcții importante, nu cunosc acest lucru!

Roata se învârte, mai ales în politică!
Au mai sperat dumnealor că, transformând Consiliul Local în tonomat, care cântă doar cu fise pesediste, îl vor compromite pe primar, dar s-au înșelat amarnic…

Lumea nu este chiar atât de proastă încât să corespundă dimensiunilor lor de gândire și filozofie personală.

Atâta timp cât se menține starea de incertitudine și suspans, întreținute și de comentariile tâmpite ale unor păreriști, în fapt, activiști cu norma în slujba PSD, de fapt, a șefului PSD Constanța, e firesc ca nimeni să nu mai investească în acest oraș.

Contează foarte mult și recomandările unor mahări importanți, Țuțuianu, Palaz etc., dar ei sunt pesediști...

Presupun că gașca pesedistă a doamnei Vlădescu își freacă mâinile de fericire.
Au reușit să pună Medgidia pe butuci!

Consiliul Local funcționează după bunul plac al consilierilor acestui partid și a acoliților săi din ALDE și PNL.

Ce a ajuns și PNL ?
A nu știu câta spiță de la roata PSD!
E de necrezut cât de mult pot să coboare unii pe scara valorilor!

Domnul Iordache, fostul primar liberal al orașului, spunea că nu vrea funcții de conducere pentru domnia sa.

Aiurea.
Nu l-am auzit să blameze în nici un fel atitudinea slugarnică a colegilor săi de partid față de PSD!
Dacă vreți, chiar față de Luminița Vlădescu!
Afară de gura mare cu care se răstește la primar, încercând să-l provoace, care sunt calitățile domniei sale ca lider al unui partid?

Ce îi determină pe unii consilieri să tremure în fața domniei sale și să se înscrie în “Coaliția fustei Luminiței”?

O parte din aceste răspunsuri le găsiți în excelentul articol, despre Luminița Vlădescu, publicat, recent, de Constantin Cumpănă.

Doar faptul că promovarea femeii este o farsă de zile mari lansată de Liviu Dragnea, care nu știe ce să mai inventeze ca să nu intre la apă în văzul lumii?

Prin atitudinea manifestată față de situația în care se află orașul Medgidia, PSD a demonstrat din nou că nu-i pasă de locuitorii acestei așezări.

Pentru acest partid, este mult mai important să-l desființeze cumva pe primarul Vrabie, care face o cu totul altă politică economică față de oraș.

În primul rând, dumnealui îi pasă de oraș și asta se vede de la o poștă. PSD vrea să controleze politica apei în teritoriu, care nu se lipește cu cea a primarului.

Dacă lucrurile stau așa, trebuie elimnat cu orice preț. Chiar cu prețul identității unui oraș întreg.

Unde se regăsește cetățeanul din Medgidia în politica PSD, reprezentată autoritar și de Luminița Vlădescu în teritoriu? Nicăieri.

Acum, îi convine că niște anonimi o susțin ca să se răzbune, într-o chestiune personală, pe primar.
Dar doamna Vlădescu nu crede că, într-o zi, va trebui să justifice atitudinea sa indiferentă față de oraș, pentru că vendetele politice nu sunt de bun augur.

Medgidia este victima prizonieratului pesedist impus de cei care vor să-i plătească primarului polițe cu orice preț. Inclusiv cu prețul desființării orașului Medgidia, un oraș aflat la capătul răbdării.

De ce?
Pentru ca politicienii să desființeze un primar independent care le stă în gât și care nu vrea să se alinieze cu cei care urmează cu sfințenie fusta doamnei Vlădescu!

De ce este doamna vice atât de disperată?
Păi, PSD-ul condus de Felix Stroe, care vrea capul lui Vrabie, începe să-și piardă răbdarea…

E în plină desfășurare o nouă tentativă de compromitere a edilului șef al Medgidiei. Compromiterea tuturor inițiativelor care au o legătură directă cu organizarea referendumului.

Ținând Medgidia prizonieră în propria sa casă, PSD face tot ceea ce îi stă în putință să discrediteze ideea de referendum.
Vrea ca totul să pară o pierdere de vreme contabilizată în dreptul primarului.

Pe altă pistă a dezinformărilor, alți slugoi, dintre cei cu pix în buzunar, ca să țină evidența, se înghesuie să acrediteze ideea că Vrabie ar vrea să renunțe la planurile sale privind dizolvarea Consiliului Local Medgidia.

O șmecherie ieftină, ca, de altfel, întreaga lor existență, prin care cetățeanul să înțeleagă că primarul este un laș care își trădează cu ușurință tovarășii de drum…

Sigur, dumnealor, niște bieți clevetitori, profită de imobilismul pesedist al instituțiilor care ar fi trebuit să se pronunțe în privința referendumului.

Surprinzător, chiar noul prefect, care, la investire, poza în fată mare, prelungește nejustificat momentul decizional în această privință!

S-au scurs destule zile de la festivitatea numirii sale în postul de prefect al județului Constanța și cred că a beneficiat de timp suficient ca să se acomodeze cu noua sa funcție. Mai ales că pozează în independent și ar trebui să nu se simtă încorsetat în preajma celor de la PSD.

Asta, zic, dacă nu cumva vrea să ajungă și dumnealui ministru! Cine pune capul primarului Vrabie pe tava generalului se poate pricopsi cu o funcție importantă!

Promovarea lui Dobre ca ministru al Turismului ne-a demonstrat că orice este posibil. Continui să cred că bucuria afișată de Claudiu Palaz, după numirea noului prefect, a fost doar un gest teribilist al celui care se numără printre contestatarii referendumului de la Medgidia și susținătorii languroși ai doamnei viceprimar Luminița Vlădescu...

Comentarii

Cump?n? Constantin
20-08-2018
IPOCRIZIA UNEI MUIERI PESEDISTE
(17 august 2018)
Vladescu Luminita, presedinte al Organizaţiei Municipale PSD Medgidia, viceprimar al Municipiului Medgidia, face parte din gasca criminala a infractorilor PSD, deci este complice la dezastrul Tarii si tradarea Poporului roman!
Intr-o postare pe FB, in mod total ipocrit, individa afirma: „Am intrat în politica cu convingerea ca pot contribui la schimbarea vieții în bine și de fiecare dată am acționat pentru binele nostru și copiilor noștri”.
Se vede la tot pasul „contributia” individei si a PSD la „schimbarea in bine”, dar, fara sa-si dai seama, muierea recunoaste ca „de fiecare data am actionat pentru binele nostru”, adica AL LOR, al nemernicilor care, de 28 de ani, fura si batjocoresc TARA si pe ROMANI!
De asemenea, se poate constata modul ticalos in care individa a actionat „pentru binele copiilor nostri”, ea stiind ca ROMANII, in general, mai ales cand dau de greu si sunt lasi si ipocriti, baga in fata chestia asta lacrimogena cu „copiii nostri”!
Mai afirma in epistola ipocrita: „Dezaprob total agresivitatea fizică sau verbala!” Altfel spus, desi face parte din gasca agresorilor pesedisti care au sustinut si macelarit pe protestatarii din Piata Victoriei, nu este de acord cu MUIE PSD, desi romanii i-o ofera suficient, cu drag si neconditionat.
Ii reamintesc muierii doar cateva dintre afirmatiile tovarasilor ei pesedisti/ politicieni, adresate protestatarilor/ cetatenilor romani:
Liviu Dragnea, presedinte al PSD: «Niste sobolani!».
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: «Nu ne provocați că venim un milion și vă călcăm în picioare!».
Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta: «Putorilor!».
Senatorii PSD Tit-Liviu Brailoiu si Nicolae Moga, care ne-au aratat degetul mijlociu, deci ne-au dat muie, in Parlamentul Romaniei!
Eugen Berceanu, consilier PSD al primarului Sectorului 1: «Se scandează-n piață: „Nu stați la căldură, și pe voi vă fură!”. Le răspund și eu: Ba stăm la căldură și ne doare-n p..ă! De voi, mitingăilor!».
Dumitru Buzatu, președintele P.S.D. Vaslui: «Spre deosebire de președintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a P.S.D. și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte ușor să-i recunosc după răgetele pe care le scot și am înțeles că este o facțiune ultrareacționară care habar nu are de comportamentul democratic și de valorile umanitare».
Catalin Beciu, vicepreședintele A.L.D.E., fost secretar de stat (2015) în Ministerul Energiei, I.M.M.-urilor și Mediului de Afaceri și unul dintre fondatorii partidului, a scris cu ură și spume pe Facebook despre protestele față de adoptarea O.U.G. nr. 13): «(…) Au ieșit niște cretini care vor tortura în locul privării de libertate și lagăre de exterminare în locul închisorii. (…) Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aș ieși împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituția, care vă garantează dreptul la viață… Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd naziști. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi și, în general, jos cretinii și naziștii! (…)».
Cristian Birdac, consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului, a postat pe Facebook un mesaj in care afirma: «Nu mai plangeti si rostogoliti imbecilitati pe retele. Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!».
Mai scrie muierea in facatura sa: „(…) Sunt cea care a strigat, a spus, s-a manifestat public atunci când a constatat nereguli sau ilegalități. Nu tac nici acum pentru că nu sunt de acord cu violența. Consider că responsabilii cu violențele din stradă trebuie pedepsiți cât mai repede”.
A strigat cocoana atat de tare si s-a manifestat atat de vehement, incat nimeni nu a auzit ceva, nimic nu se cunoaste!
Numai faptul ca faci parte din PSD te descalifica si arata ce fel de creatura esti!
Sa-ti fie rusine, Luminita Vladescu, pesedista ipocrita!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OPRIȚI RECRUTAREA CADRELOR PESEDISTE!
scris de Lucian Cristea
Amiralul Chițac nu reușește să se acomodeze cu dimensiunile navei “Primăria Constanța”, la comanda căreia se află, în postura (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii