Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Festivalul Tinereții 2018

Festivalul Tinereții 2018(1955)

Înscrie-te ONLINE la preselecțiile pentru Festivalul Tinereții de anul acesta și arată tuturor talentul tău.

Poți fi unul dintre norocoșii care vor avea ocazia să încânte stațiunea Neptun și să fie remarcați de specialiști în domeniul muzical.

Ne adresăm tuturor pasionaților și iubitorilor de muzică din România și din străinătate.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni:

 

Secțiunea MUZICĂ UȘOARĂ unde te poți înscrie la una din categoriile: 6 – 9 ani, 10 -14 ani, 15 – 25 ani

A.1  Muzică Ușoară – Secțiunea creație 9-25 ani unde așteptăm toți compozitorii și textierii talentați să ne arate piesele lor în primă audiție.

A.2  Muzică Ușoară – Grupuri și Trupe unde provocăm toate trupele de muzică ușoară să ne arate de ce sunt în stare cu cel mai bun repertoriu al lor.

 

Sectiunea FOLCLOR vocal și instrumental unde te poți înscrie la una din categoriile: 6 – 9 ani, 10 – 14 ani, 15 – 25 ani.

B.1 Folclor – Ansambluri artistice și grupuri unde invităm toate ansamblurile folclorice și grupurile să ne încânte într-una din serile festivalului cu un număr specific zonei.

 

Concursul are loc in perioda 27 august – 3 septembrie 2018 în stațiunea Neptun.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Daria’S, Manifest Events si Revista Partners – revista asociațiilor profesionale, patronale, ONG-urilor și antreprenorilor, și are parteneri media posturi de televiziune naționale si locale. În cadrul festivalului am rezervat o seară specială pentru rapsozi și soliști ansambluri artistice, fără limită de vârstă.

Info festival tel:0761228781  Facebook https://www.facebook.com/festivalultineretii

Festivalul Tineretii - Home | Facebook
www.facebook.com
Festivalul Tineretii. 4.9K likes. www.festivalultineretii.ro Festival de muzica usoara si folclor de la Mangalia

 

Sub egida sloganului „Fă-te remarcat”, Festivalul Tinereţii, este un concurs internaţional de muzică uşoară şi folclor, ce îşi propune să te transforme într-un star al generaţiei tale.

„Festivalul tinereții” este cel mai complex festival outdoor de pe litoralul românesc, cu intrare liberă, destinat publicului larg, ce va aduce în același loc tineri de toate vârstele, pentru a se bucura de spectacolul diversității culturale autentice, transpuse în muzica populară și ușoară compusă, cântată și interpretată de copii și tineri români din toate colțurile țării și de alte etnii și popoare din regiune.

Toate acestea vor fi trăite într-o atmosferă vibrantă pe care o vor întreține și prezenta și show-urile unor personalități consacrate și iubite, din țară și străinătate. Acest eveniment se adresează și românilor din diaspora ce au copii talentați, oferindu-le ocazia să cunoască România prin turismul cultural de valoare, demonstrându-le astfel că și țara noastră este un loc unde se pot dezvolta, unde pot face o carieră în domeniul muzicii, și de unde pot avea vizibilitate națională și internațională. Dragostea pentru locurile natale nu se va pierde niciodată și, de aceea, considerăm că acest festival este un bun prilej ca românii să petreacă niște zile constructive, de relaxare, la malul mării, în țara lor. În cadrul festivalului-concurs tinerii vor avea ocazia să participe într-o competiție cu tradiție, și să cunoască diverse personalități din lumea muzicii.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DREAPTA LUI MUHSCINĂ
scris de Lucian Cristea
Sunt unii în PNL care umblă tot timpul cu cioara vopsită. Se numesc ciori pastelate. Execută dresuri cu ea pe garduri date din abunden(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii