Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
BOURCEANU FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU LIBERALII CARE NU VOR SĂ RENUNȚE LA DULCELE LOR TRECUT PESEDIST

BOURCEANU FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU LIBERALII CARE NU VOR SĂ RENUNȚE LA DULCELE LOR TRECUT PESEDIST(2116)

De când cu ieșirea la rampă a domnului Septimiu Bourceanu, unul dintre liderii PNL Constanța, care a prezentat, în ziarul nostru, derapajele din interiorul acestei formațiuni politice, s-a produs o schimbare radicală.

PNL Constanța pare să își fi schimbat obiectul de activitate. S-a transformat într-un soi de agenție de detectivi. Aproape toți membrii de seamă au aceeași misiune. Să răspundă la câteva întrebări încuietoare.

Cine și cât a plătit pentru această campanie de presă? Care este legătura dintre mine și Septimiu Bourceanu? Care este scopul final?

Din discuția purtată cu un personaj, cândva, reprezentativ pentru PNL Constanța, am înțeles că întrebările au fost puse de Dragomir, “nașul” lui Mohammad Murad pe listele pentru alegerile locale de la Constanța.

Dinspre domnia sa vin și celelalte suspiciuni care îl vizează direct pe Bourceanu, deși acesta a declarat, în ziarul nostru, că nu intenționeză să candideze pentru postul de primar al orașului Constanța.
Deocamdată.

Domnia sa vede, în perspectiva acestor alegeri, declanșarea unei competiții interne în PNL și nu repetarea scenariilor din perioada în care liberalii, dând dovadă de o naivitate crasă și de o dezorganizare cruntă, credeau că vor câștiga alegerile cu...elefantul!

Ori asta vrea Bourceanu: Ordine și disciplină în partid, coerență și concurență, nu jocuri ascunse și improvizații de doi lei.

La alegerile trecute, s-a văzut unde duc improvizațiile, după ce partidul a fost abandonat în brațele miliardarului Comănescu-GSP.

Dar nimeni nu a învățat nimic din acea experiență jenantă, dovadă maniera hei-rupistă în care a fost prezentată candidatura lui Mohammad…

Cutremurul declanșat de Septimiu Bourceanu a mai scos la iveală un adevăr. Alegerile din PNL Constanța nu au schimbat mare lucru, dovadă că Gheorghe Dragomir își păstrează poziția de “înțelept și sfătuitor” în partid!

Se pare că nimic nu mișcă în PNL fără domnia sa, ceea ce înseamnă că totul e ca înainte! Trebuie să recunosc că și eu, când am avut anumite dileme, chiar și un conflict nerezolvat până astăzi, am fost sfătuit să vorbesc cu domnul Dragomir!

Un lider, trecut oarecum într-un con de umbră, mi-a mărturisit, zilele trecute, că povestea cu Mohammad este creația domnului Dragomir, cei din jurul său fiind doar simplii figuranți!

De altfel, așa se explică starea sa de nervozitate după apariția dezvăluirilor noastre despre intențiile domnului Bourceanu, un militant activ în beneficiul liberalilor.

Ideea de concurență, în sensul că întotdeauna trebuie să câștige cel mai bun, îi deranjează foarte mult pe cei care, până acum, ca și tandemul Dragomir-Hașotti, erau obișnuiți să comande, să taie și să spânzure după capul domniilor lor.

Când cei doi lideri au participat la mitingul de susținere al primarului Matei de la Năvodari, un pesedist care știe să facă pe mortul în păpușoi, nu cred că au cerut voie nimănui. Astăzi, când au ieșit cu Mohammad, ca să schimbe elefantul, nici atât!

Sunt ferm convins că, avându-l pe Septimiu Bourceanu în coaste, domnul Dragomir nu ar mai putea funcționa pe post de comandant suprem în tranșeele PNL.

Cândva, pe această poziție se afla Comănescu-GSP, susținut și de Vasile Blaga, a cărui umbră bântuie în continuare prin Constanța.

Că tot se vorbește deschis de o regrupare a buldogilor din fostul P.D. Poate că nu întâmplător s-a trezit la viață și Traian Băsescu, revenit surprinzător în atenția unor posturi de televiziune.

La Constanța, PNL a fost atras într-o alianță neoficializată cu PSD. Încă de pe vremea darnicului Radu Mazăre.

Bourceanu și-a propus să șteargă definitiv această pată de pe obrazul PNL, dar, din păcate, încă, foarte mulți liberali nu se pot dezlipi de dulcele lor trecut…

Sunt un om care nu pune mâna în foc pentru nimeni. Respect regula jocului și în cazul domnului Bourceanu.

De aceea, încerc prin toate mijloacele să-l cunosc cât mai bine. Așadar, pe acest subiect, am purtat o lungă discuție cu domnul Baiazid, un liberal respectat. Deocamdată păstrez concluziile discuției doar pentru mine.

Din dorința de a se afirma în fața lui Dragomir, oamenii săi au spus că materialele sunt scrise de Bourceanu!!! Eu doar le-am semnat!

Recunosc, oamenii lui Dragomir sunt extrem de vigilenți!

 

 

 

 

 

 

 

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii