Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
NU MĂ AȘTEPTAȚI!

NU MĂ AȘTEPTAȚI!(3317)

   Începea al doilea război mondial și din România se pleca masiv spre teritorii mai sigure. Vapoare ticsite părăseau portul Constanța în toate cele patru zări. Pe unul din ele, printre zăbrelele decorative ale balustradei punții, căpșorul unei fetițe cu ochii mari și înlăcrimați, își lua rămas bun de la ce fusese până atunci ,,acasă". În cei patru ani împliniți, cu toate că era tătăroaică, gândise, simțise și se jucase românește. Cânta perfect, cap-coadă, imnul regal! Tatăl ei, hogea din Isaccea, regalist convins, anti comunist, hotărâse să-și ducă familia în Turcia, intuind implicarea minoră a țării de adopție în WW2. Fetița este mătușa mea, Muhsine teyze, a studiat în Turcia, măritată cu un pilot militar, ajuns în timp general, are 3 fii, unul profesor la facultatea de medicină din Ankara și doi ingineri cu toții în pragul pensionării. Am cunoscut-o prin anii '70 când, minionă, cochetă, foarte populară, a început să vină în România și continuă să ne viziteze și acum. De fiecare dată, pe oricine, impresionează cu cât patos vorbește despre țara noastră, o iubește din tot sufletul, o atitudine de mare patriot. Să nu uit, mereu ne cântă foarte solemn imnul regal !!! Oare cum ar privi dânsa la puii de maghiari care la 12 ani (și la orice altă vârstă), după 5 ani cu 4 ore pe săptămână de limba română, nu știu boabă din graiul țării în care au CNP-ul?!? La singura măsură corectă a recto-ministrului agramat al educației, recompensa trădătorilor de țară și neam a fost forțarea demisiei dumnealui!!! Sună corect că în anul centenarului, Dragnea și Tăriceanu au vândut limba română ! Mă tot întreb cum de toți actualii conducători urăsc țara asta, cum de sunt dușmanii ei ? Aici este evidentă trimiterea atât la cei din fruntea țării cât și la cei locali. Au avut , slavă Domnului, posibilitatea să vadă toată omenirea și NU VOR să aplice nimic, singura preocupare rămânând jaful interlop.
   Un grup de cimpanzei dacă îi muți într-un spațiu mai dichisit, întorși în cel inițial vor încerca să reproducă cele învățate. Socot că atunci când CTP-ul a comparat premierul nostru cu o specie de maimuțe, a dezavantajat-o pe cea din urmă! Este o maximă rușine reprezentarea diplomatică externă a României, tentativele de fentare a cancelariilor occidentale cu minciuni grosolane! Tăriceanu, președintele celui mai parșiv partid (PRM+ Umanist+ Jeg) declară că la noi corupția e sub media europeană...!!! Păi bine mă familie tradițională poligamă, tu vorbești??, jupânul grupării cu cei mai mulți dalmațieni (adică ,,pătați") scurși și reșapați din toate formațiunile politice ?!? Facem referendumul lui ,,pește prăjit" pentru ce? Legea e completă, prostim credincioșii cu balaurul homosexualității, târâm biserica în mocirlă etc. Comunitatea încriminată era în ilegalitate pe vremea comunismului așa cum a fost mare parte din istoria omenirii, dar poate cineva afirma că nu exista. Rata criminalității e aceeași și la ei și la cei ,,normali". Nu este evident că dacă vrei să poți ajuta, să poți controla ceva e mai bine să lași totul la lumină? Atenție, nu acceptând căsătoria, exhibiționismul sau adopțiile, dar parteneriatul civil e OK. Referendumul se face cu așa costuri mari doar ca o încercare disperată de scăpare a lui Dragnea ( chiar nu contează pentru el Varujan sau alți mânjiți), șobolan încolțit, pe care, am convingerea, că până de Crăciun o să-l vedem încarcerat, iar toată această piramidă de hârtie creponată o să fie praf! Dureros este că dinspre PNL se aud ,,Stâlpii" interpretați voce+chitară doar de Orban pentru că preoții refuză să slujească la sinuciderea (politică) definitivă prin sprijinirea referendumului ! Biserica e în serpentine căci oare cum se pot interpreta ședințele de partid cu poponeața Grațielei în altar ?!? Ce prăjitură otrăvită ne servește PSD-ul acum cu acea întrebare ambiguă de pe buletinele de vot..?! Invocând toată opoziția care regreta absenteismul la ultimele alegeri parlamentare, ne îndeamnă să ieșim la referendum și , indiferent ce votăm, să le validăm lor bâlciul. Și de aici trai pe vătrai! Schimbă tot în favoarea lor, dictatura (ca unica soluție rămasă pentru Dragnea) înscăunată, hoția lor legalizată! Mulțumesc, nu ! Nu mă așteptați !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MINISTERUL DE INTERNE - ARMA RĂZBUNĂRII!
scris de Lucian Cristea
Comisarul Dancu a deranjat sistemul! L-a călcat pe șiret. Nu știu pe care...Drept pedeapsă, pentru curajul de a fi dezvăluit(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii