Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Ce se mai întâmplă cu vremea...

Ce se mai întâmplă cu vremea...(6253)

Vremea frumoasă se va menţine şi în prima jumătate a săptămânii următoare. În continuare vom avea maxime de 25 de grade Celsius, chiar cu 26 de grade în Banat.

Luni, vremea va fi predominant frumoasã şi caldã pentru aceastã datã, îndeosebi în jumãtatea vesticã a ţãrii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral şi 25 de grade, local în Crişana, Transilvania şi în vestul Olteniei, posibil izolat 26 de grade în Banat. Cerul, mai mult senin în mare parte din ţarã, va avea unele înnorãri în regiunile vestice şi nord-vestice, unde cu totul izolat, mai ales la munte, vor fi condiţii de ploaie slabã, trecãtoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa între 4 şi 14 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

Marţi, vremea va fi în continuare predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil în nord-estul teritoriului şi mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creste şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 25 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţã, izolat, în zonele joase de relief.

Miercuri, în ţară, vremea va rãmâne în general frumoasã şi uşor mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri în est şi în sud, precum şi în masivele sudice, unde izolat se vor semnala ploi slabe, iar în rest va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar minimele între 3 şi 14 grade.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI