Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Mii de mulțumiri suporterilor noștri!

Mii de mulțumiri suporterilor noștri!(1027)

Dragi suporteri și iubitori ai handbalului, noi jucătorii, membrii ai staff-ului vă mulțumim pentru susținerea voastră impresionantă! Știm cu toții, împreună suntem mai puternici! Găzduirea șaisprezecimilor la Cupa României FAN Courier, un eveniment special pentru sportul din Medgidia. Campioana României a venit în acest moment aniversar al Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei", care pe 22 octombrie, în Anul Centenarului, împlinește 40 de ani de când a fost inaugurat de către primarul legendă al orașului nostru în anul 1978. un loc emblematic pentru performanțele obținute de sportivii medgidieni.

⚽Scorul final a fost de 43-27 pentru Dinamo Bucuresti Handbal Club, care acum 3 zile au trecut pe primul loc în Grupa D a Ligii Campionilor și le urăm succes în continuare!

Ne bucurăm de căldura cu care ați răspuns invitației de a veni la meci și vă promitem că vom continua să jucăm la un nivel înalt și să adunăm puncte în clasamentul Diviziei A. Vă rugăm doar să ne dăruiți din timpul și energia voastră pozitivă la fiecare partidă unde avem calitatea de gazde, deoarece frumusețea handbalului sporește atunci când joci cu tribunele pline!
🙏Vă mulțumim!!

⚪🔵#CSMedgidia #Handbal #CupaRomâniei #FRH

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!