Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PSD ȘI-A TRAS JEACĂ NOUĂ ÎN PREFECTURA CONSTANȚA

PSD ȘI-A TRAS JEACĂ NOUĂ ÎN PREFECTURA CONSTANȚA(1344)

La numirea sa în funcția de prefect al județului Constanța, domnul Jeacă a interpretat de minune aria apoliticului desăvârșit, căruia gura nu îi miroase niciodată a usturoi. Domnia sa a jucat magistral rolul fetiței cu chibrituri, ba chiar s-a fript pe bune, promițând că va respecta statutul de neutralitate al Prefectului. Că nu va fi pentru unii mumă și pentru alții ciumă. Că, fiind un om pentru care viața nu mai are secrete, se va dedica semenilor săi oropsiți... Că va fi un demn reprezentant al Guvernului în teritoriu și nicidecum al PSD.
Poveste veche și cu neutralitatea asta!
Claudiu Palaz, care tinde să devină un personaj oarecare, cunoaște bine lecția asta. Prea mult s-a bucurat după numirea lui Jeacă în funcția de prefect! Cât privește relațiile actualului prefect cu PSD, când a fost întrebat de ziariști, doar că nu ne-a luat la șuturi!
La debut, s-au spus lucruri frumoase despre domnia sa-că e un om „făcut”, că detestă politicul etc. În plus, i s-a alăturat din mers domnul Țuțuianu, președintele CJC, care l-a mobilizat exemplar, ca la Bumbești Livezeni, adresându-i următorul îndemn: „Să facem împreună din Constanța un județ de talie mondială!”
Asta este versiunea modernă la „Hei rup! Hei rup!”, urmată de șlagărul „Macarale, macarale”.
Trebuie să fii un naiv sau coborât de pe Marte, că acum se poartă expresia asta, ca să crezi măcar o secundă că PSD ar putea renunța la una din pârghiile principale ale Puterii: Prefectura!
Așa că nu m-am înșelat când am auzit că PSD și-a tras, voalat, desigur, „jeacă” nouă!
Puțintică bătaie știe...

Din păcate, noul prefect s-a dovedit a fi un nou pom lăudat din livada plină de omizi a PSD, chiar dacă domnia sa o să spună că nu avem dreptate.

Dar, domnule prefect, cu locuitorii orașului Medgidia ce aveți? Cu pimarul, înțeleg. Pesemne figurează la dumneavostră pe o „listă neagră”

Sigur, informativ, ca să aveți o privire de ansamblu a disputelor politice din teritoriu. Doar cu titlu informativ. Nu știu cum se face dar exact problemele orașului Medgidia au fost puse la dospit cu bețe în roate!

Ziarul nostru a semnalat în repetate rânduri acest lucru, dar, în aceeași notă de sictir general, domnul prefect ne-a tratat cu o totală indiferență! Sigur, prefectul Jeacă o să se justfice, spunând că sunt alte priorități.

De când PSD Constanța i-a declarat război primarului Valentin Vrabie, dosarele „Medgidia” au fost blocate la Prefectură!

Pentru unii, importante sunt doar ambițiile lor politicianiste! Doi bani nu dau pe grijile de zi cu zi ale locuitorilor din Medgidia! De pildă, dosarul referendumului așteaptă de câteva luni de zile o soluționare, fiind vorba de dorințele a peste 10.000 de cetățeni care sunt de acord cu dizolvarea Consiliului Local.

Domnul prefect era dator față de medgidieni măcar cu o explicație! Sigur, povestea a fost moștenită de la fosta conducere a Prefecturii Constanța, dar domnul Jeacă a avut suficient timp să decidă.

Tăcere.
O nemărginită tăcere aruncă în derizoriu efortul celor care se străduiesc să readucă Medgidia pe cursul normal al vieții.
   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii