Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
UDTTMR: Participare la nivel înalt la Recepția oferită de E.S. Sulhi Turan

UDTTMR: Participare la nivel înalt la Recepția oferită de E.S. Sulhi Turan(823)

O delegatie a Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania condusa de presedintele Gelil Eserghep a participat, ieri seara, la receptia oferita de E.S. Sulhi Turan, Consulul General al Republicii Turcia la Constanta, cu prilejul aniversarii a 95 de ani de la proclamarea Republicii Turcia.

Cu acest prilej, directorul interimar al Centrului Cultural Turc “Yunus Emre” - Constanta, a dat citire mesajului presedintelui Turciei Recep Tayyip Erdogan, iar E.S. Sulhi Turan, Consulul General al Republicii Turcia la Constanta, a transmis un mesaj aniversar.

De asemenea, un mesaj de felicitare a transmis si Prefectul Judetului Constanta, Dan Jeaca, prin intermediul Directorului de cabinet, Zinaida Feodot.

La receptie au mai participat prefectul judetului Braila, George Adrian Paladi, viceprimarul municipiului Constanta, Costin Rasauteanu, reprezentanti ai institutiilor publice constantene, oameni de afaceri turci, membri ai comunitatilor tatara si turca din judetul Constanta.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Gruparea MAZĂRE la INTERN, MOGA la INTERNE!
scris de Lucian Cristea
Într-o imagine simbol, senatorul Nicolae Moga apare într-o poziție nefirească cu degetul mijlociu de la o mână ridicat ostentativ în(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii