Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
FOTBAL: Victorie importantă pentru CS Medgidia!

FOTBAL: Victorie importantă pentru CS Medgidia!(773)

 În etapa a XI-a a Ligii a III-a, fotbaliștii antrenați de Aurelian Despa au întâlnit în deplasare CSA Axiopolis Sport Cernavodă. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 3, de către Robert Moldoveanu. Meciul a continuat multe ocazii ratate de ambele echipe, dar și cu numeroase faulturi. Așa se face că Leonard Gheorghe și George Andrescu de la Axiopolis Cernavodă au primit cartonașul roșu. Din păcate, jucătorii noștri nu au reușit să profite de superioritatea numerică, dar au câștigat trei puncte extrem de importante.

 La finalul partidei Aurelian Despa a declarat: „A fost un meci de luptă, fără veleități tehnice, cu foarte multe greșeli de o parte și de alta. Am reușit să înscriem pe un contraatac în prima repriză și am menținut acest rezultat. Foarte multe faulturi, ei au primit două cartonașe roșii, s-a rupt echilibrul și din păcate n-am știut să profităm de avantajul numeric, dar mă bucur că am câștigat în final. Este o gură de oxigen, pentru că de câteva etape ne străduim să adunăm puncte. Neșansa și jocul nostru mai slab au făcut să nu fim acolo unde ne dorim. Mai sunt patru etape, încercăm să câștigăm tot ce se poate până la iarnă, iar după aceea trebuie să facem o analiză foarte bună să vedem cum putem îmbunătăți lucrurile, pentru că nu sunt așa cum ni le dorim.”

 În etapa a XII-a, CS Medgidia întâlnește pe teren propriu AFC Progresul 1944 Spartac. Meciul se va disputa sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul central „Iftimie Ilisei.”

⚪️🔵 #CSMedgidia #Fotbal #Liga3 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii