Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră!!!

Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră!!!(544)

Tineri ai municipiului Medgidia și sportivi de la C.S.S Medgidia s-au alăturat maratonului pentru a face din acest eveniment o sărbătoare.

În data de 10 noiembrie 2018, municipiul Medgidia a celebrat, alături de inițiatorii proiectului „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”, Centenarul Marii Uniri, Unirea Dobrogei și Ziua Armatei Române. printr-un amplu maraton de aproximativ 75 de kilometri.

Traseul urmat de participanți: ruta Cernavodă - Constanța. In jur de 37 de participanți au luat startul începând cu ora 7:00, cu alergare pe drumul de pe marginea Canalului Dunăre Marea-Neagră, cu trecere prin localitățile Medgidia, Poarta - Albă, Murfatlar, Agigea și Lazu.

În dreptul Sălii Sporturilor "Iftimie Ilisei" din Medgidia a fost organizat un punct de alimentare cu apă pentru participanți.

Manifestarea este inițiată de echipa "Carpii" și căpitanul echipei Cristi Bălan, alături de Direcția pentru Sport și Tineret a județului Constanța.

Participanții la maratonul "Alerg pentru Unirea de la Marea Neagra" au fost întâmpinați de primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, la punctul de alimentare stabilit la Sala Sporturilor "Iftimie Ilisei".

Mult succes tuturor sportivilor implicați în această adevărată manifestare patriotică! 

#Unire #România #Medgidia #Centenar #Maraton #CSSMedgidia

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VITORIA LIPAN NU ÎȘI DĂ DEMISIA!
scris de Lucian Cristea
Ca întotdeauna, orgoliile prostești de sorginte pesedistă ne omoară. Ca și ambițiile provinciale ale doamnei premier de fier,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!