Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Să ne facem sărbătorile cât mai frumoase!

Să ne facem sărbătorile cât mai frumoase!(7120)

Christmas Shopping Event reprezintă modul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța de a veni în întâmpinarea constănțenilor aflaţi în căutarea cadourilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Vor fi prezenți astfel producători, importatori, distribuitori, retaileri online şi magazine specializate de produse, ce vor oferi clienţilor pachete atractive sub aspectul imaginii, calităţii şi originalităţii. O colecţie unică de cadouri, selectate cu atenţie şi personalizate, care poate fi achiziționată direct, exclusiv în cadrul acestui eveniment.

Christmas Shopping Event se desfăşoară pe cinci secţiuni reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează, punând la dispoziţia vizitatorilor o generoasă ofertă de sezon, ce cuprinde cadouri business, personale şi de casă, într-o varietate de produse care satisfac cele mai rafinate gusturi, printre care enumerăm:

Cadouri corporate de Crăciun: cadouri office, cadouri pentru angajaţi;

Coşuri cadou de lux: vinuri unicate, cozonaci delicioşi, ceaiuri aromate, ciocolată calitativă, cafea - diversitatea şi savoarea unor branduri de renume, miere naturală, băuturi fine şi şampanie, fursecuri de sărbătoare, produse gourmet atent selectate;

Giftpack-uri elegante pentru domni şi doamne, produse cosmetice, parfumerie şi accesorii;

Coşuri cadou Toy & Games: daruri atractive pentru copii de toate vârstele;

Coşuri decorative: posibilități variate de combinare a produselor conform nevoilor decorative personale, pentru reînnoirea accesoriilor esențiale ale unui cămin, sau pentru a face cadouri de suflet celor dragi.

Christmas Shopping Event întregeşte atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă şi propune o altfel de ofertă pentru cumpărăturile de Crăciun, o experiență creativă și plăcută!

 

Program:
30 Noiembrie -23 Decembrie – de la 10:00 până la 22:00.
24 Decembrie – de la 10:00 până la închidere.

Înregistrare şi contact:
Persoana de contact: Mihaela Ştirbeţiu
Telefon: +40 241 619.854
Mobil: +40 725 308.745
Fax: +40 241 619.454, +40 341 411.511
E-mail: expo@ccina.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii