Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Robert Boroianu: - Doamna premier Viorica Vasilica umblă la pușculița țării pentru a putea să plătească pensiile până la finalul anului -

Robert Boroianu: - Doamna premier Viorica Vasilica umblă la pușculița țării pentru a putea să plătească pensiile până la finalul anului -(1475)

Deputatul PNL Robert Boroianu a postat astăzi pe o rețea de socializare următorul mesaj:

"Astăzi, Guvernul a luat din Fondul de Rezervă suma de 43 milioane lei pentru a achita pensiile, recunoscând că nu mai sunt în bani în bugetul Ministerului Muncii.

Care va să zică dragă Viorica, tu vrei să faci din rahat bici, să mai și plesnească, dar în realitate nu ai bani nici să treci strada. Toți experții economici cunoscuți și cunoscuți, oficialii europeni și non-europeni i-au spus în repetate rânduri gospodinei de la Guvern că nu poți dubla, tripla salarii și pensii în condițiile în care tu nu le poți plăti nici pe cele din prezent.

Dar așa cum ne-a învățat dl Dragnea, un alt emerit doctor în economie, nu contează câți bani ai în buzunar, atâta timp cât poți da iama în banii altora și mai cu seamă ai gura mare și minți mult.

Este clar că toate gogoșile electorale ale PSD încep să bubuie una câte una. Azi nu sunt bani de pensii, mâine de salarii, majorările salariale se îngheață, sporurile se taie și așa se ajunge din țara de lapte și miere a PSD în România reală pe care Dragnea și Tăriceanu o tot batjocoresc de doi ani de zile."

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI