Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PRIMARUL VRABIE LE RĂSPUNDE CONTESTATARILOR SĂI CU O... FABRICĂ!  PENTRU MEDGIDIA!

PRIMARUL VRABIE LE RĂSPUNDE CONTESTATARILOR SĂI CU O... FABRICĂ! PENTRU MEDGIDIA!(1839)

Trecută prin foc și sabie, România s-a transformat într-un imens depozit de fier vechi. Fabrici și uzine, unități emblemă au fost aduse în stadiul de ruine! Totul este o rugină! În fața acestui spectacol dezolant, cei mai mulți se dau bătuți. Nu și Valentin Vrabie, primarul "bagabont", criticat zilnic, de unii și de alții...

Contestatarii primarului Vrabie au continuat să-l catalogheze în fel și chip, să-l înjure și să-i pună bețe în roate după tactica impusă de modelul “Picătura chinezească”.

Dușmanii săi din Consiliul Local de “pomină” de la Medgidia continuă politica lor de anihilare a oricărei inițiative venite din partea sa. Acționând astfel, cei 13 consilieri speră să-l umilească în postura primarului care nu are nici un cuvânt de spus.

Toate aceste manevre au avut și au un singur obiectiv. Discreditarea până la desființare, începând chiar cu ștergerea meritelor sale în ce privește dezvoltarea și modernizarea comunei Peștera, unde a fost primar opt ani de zile!

În fața acestui spectacol dezolant, cei mai mulți se dau bătuți și abandonează. Foarte puțini sunt cei care fac față mașinăriei pesediste de denigrare a “dușmanului de clasă”!

Ori, se știe, Vrabie este inamicul nr. 1 al PSD Constanța! Și, în aceste condiții, e firesc ca gruparea pesedistă să aibe tot interesul să slăbească încrederea populației în primarul orașului.

Cum?
Simplu. Printr-o propagandă din care să reiasă că primarul nu este bun de nimic, că promite, dar nu se ține de cuvânt. “Bagabont”, “pârnăiaș”, “infractor”, sunt doar câteva din formulele folosite de adversari atunci când îl cataloghează pe Vrabie!

Acesta s-a ambiționat să se țină de cuvânt și să aducă, conform promisiunilor sale electorale: o fabrică de amidon la Medgidia!

Desigur, după un ritual cunoscut, trageri de timp și voturi contra în Consiliul Local. Păi, de ce le trebuie domnilor consilieri fabrică la Medgidia! În condițiile în care unii au demolat tot ceea ce le-a ieșit în cale fără discernământ, LA MEDGIDIA, SE CONSTRUIEȘTE!

Fabrica de amidon este una dintre cele mai importante investiții din sud-estul Europei!

Credeți că izbânda primarului constituie un motiv de bucurie pentru Horia Țuțuianu, președintele pesedist al Consiliului Județean Constanța, o instituție ca și inexistentă!

Ziua de 10 Decembrie 2018 a intrat deja, ca moment istoric, în biografia orașului Medgidia. 

Una din marile promisiuni făcute de primarul “bagabont” Valentin Vrabie, cum îl cataloga un biet localnic, dintre cei care țipă toată ziua, a prins contur sub semnătura ministrului Finanțelor, domnul Eugen Teodorovici. Acesta, la fel de “bagabont” ca și Vrabie, a semnat încă 5 noi acorduri de finanțare. Printre acestea, se numără și investiția de la Medgidia.

 

Despre obiectivul de la Medgidia
OMNIA EUROPE S.A. - Proiectul vizează investiția de tip greenfield pentru producția de amidon, maltodextrină, gluten, gluten furajer şi germeni de porumb, iar valoarea ajutorului de stat aprobat este de 80,5 milioane de lei.Fabrica de amidon de la Medgidia va veni și în sprijinul producătorilor agricoli din întreaga țară. Capacitatea de procesare-peste 1 milion tone de porumb.

"Cele 14 acorduri aprobate în acest an sunt o dovadă clară a sprijinului pe care Guvernul României îl acordă investițiilor cu impact major în economie. Proiectele de mare anvergură vor genera peste 3.200 de locuri de muncă, iar valoarea contribuției la bugetul de stat va depăși 933 de milioane de lei. Le urez succes tuturor investitorilor în implementarea și finalizarea proiectelor ", a declarat dl. Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor publice.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii