Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
LUMINIȚA VLĂDESCU: -CARE MI-AI ȘUTIT, MĂ, FABRICA DE AMIDON ?-

LUMINIȚA VLĂDESCU: -CARE MI-AI ȘUTIT, MĂ, FABRICA DE AMIDON ?-(2107)

După isprava primarului Vrabie cu fabrica, PSD din teritoriu e de-a dreptul disperat! Nu se aștepta la o asemenea surpriză și, tot persiflând pe toată lumea, a uitat garda jos! Suficient cât să o ia cu sete în freză!

Acum, ditamai partidul, umblă precum cetățeanul turmentat! Nu știu care este structura amidonului, nici nu mă interesează, dar, de două zile încoace, Luminiței, gura nu-i mai tace!

Ecoul Luminiței umple holurile Primăriei.
De când s-a anunțat că primarul Vrabie a primit O.K.-ul pentru construirea unei fabrici de amidon la Medgidia, e pusă pe harță, nervoasă și mofturoasă ca o prințesă îndrăgostită înainte de termen. După modelul consacrat de Cârlescu, juristul de la Ordinea, “Miorița, bălaie”, gura nu-i mai tace! Și, colac peste pupăză, era să zic barză, nici iarba nu-i mai place!

Dar de unde și de ce atâta supărare? De ce se dă ea, prințișoara, cu atâta îndârjire cu fundulețul de pământ și sughiță, arătând degeaba cu degetul arătător spre organele de poliție! Care poliție, în momentul de față, se află pe urmele copitelor de cai morți, motiv pentru care acționează limitat. Și, totuși, de ce scâncește Luminița, draga de ea, precum floarea singură din grădină!

Ei, bine, nu o să mă credeți, dar prințișoara se plânge că primarul Vrabie i-a suflat de sub nas fabrica de amidon, pentru care, acum, surpriză, se bat unii precum turcii! Parcă o și aud strigând în ușa primarului:
“Care mi-ai șutit, mă, fabrica de amidon?”

Cică, spun sursele noastre, a momit-o cu caramele, dintre cele tari, dacă nu ai dantură corespunzătoare, și, într-o recreație, la Primărie, i-a șutit proiectul din ghiozdan…

După ce primarul s-a zbătut de unul singur să rezolve chestiunile preliminare, acum, mulți deștepți își arată fața!

Pe această temă, au sărit cu gura neobosiții ei susținători vocali, care au lansat lozinci PRO PSD și PRO GUVERNUL DĂNCILĂ, care de Medgidia are milă!
Cred că madam Dăncilă habar nu are pe unde se intră în Medgidia!

Ba că PSD ne dă nouă lapte, carne, pene, ouă și amidon! Ba că Guvernul ne dă nouă, doar 9, amidon producție nouă! Ba că PSD a deschis noi locuri de muncă pentru tinerii din Medgidia! Ba că prințișoara le-a deschis noi orizonturi!!! Toate lozincile pesediste au fost plasate de Luminița pe Facebook deasupra articolelor care prezintă fabrica promisă ca pe o izbândă a primarului Vrabie!

Domnule, zici că a înebunit lumea! Caterincă pesedistă. Păi, de când se bate Vrabie de unul singur cu Consiliul Local și PSD, prin oamenii săi vocali, nu am auzit nici măcar o voce pițigăiată din partea lor care să susțină proiectul său! Ba, dimpotrivă, cei “13 magnifici” au votat împotrivă!

Și, acum, dumnealor vin și mulțumesc Guvernului pentru viața înfloritoare și bunăstarea de care au parte! Până la acest nivel de obediență au ajuns unii!

Aripa pesedistă a orașului realizează că a comis o gravă eroare politică, întorcând din drum un proiect benefic pentru oraș…

Dacă ar fi conlucrat cu primarul și nu ar fi umblat cu boicotul la vedere, ar fi căpătat două bile albe. Lipsa de caracter este vizibilă la cei care se manifestă ca niște indivizi incapabili să gândească la ce nivel s-au implicat în această poveste.

“Niciodată nu mă întorc din drum!” spunea Valentin Vrabie. Nu l-au crezut și au pierdut!

De câștigat au câștigat locuitorii orașului Medgidia, pentru că fabrica intră pe inventarul și în folosul lor...

Stau și mă gândesc la domnii consilieri. Cum poți refuza o fabrică pentru orașul tău! În 2016, un investitor străin a dorit să înființeze o fabrică de prelucrat metale și a fost întors din drum! Nu a avut “binecuvântarea” lor! Ce fel de mentalitate este asta! Să crape toate caprele, inclusiv a mea, doar ca să moară dușmanul meu! Orgolii de doi lei și bravură și mai ieftină.

În cazul de față, cu amidonul, acum, zic cei cărora nu le place Vrabie, că PSD a gândit de mult un plan asemănător, dar nu a… avut timp! După un război, mulți "viteji" se-arată!

În timp ce unii se înscriu în Alianța de Vest, la noi, în Dobrogea, se cultivă masiv dezbinarea!

Repet întrebarea din materialul trecut.

Credeți că succesul lui Vrabie reprezintă un motiv de bucurie pentru Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, instituție care nu a fost în stare să asfalteze, în 5 ani, un drum care măsoară 300 de metri! Ca să nu mai vorbesc de “vicele” Claudiu Palaz, un dușman înverșunat al primarului Valentin Vrabie! Cei doi conducători iubiți și-au înscris neoficial numele în “Cartea recordurilor inutile” după inaugurarea, la Constanța, a celui mai înalt catarg al sărăciei…

Câtă ură emană o grupare susținută de PSD!
Ce fel de patriot este personajul care se oftică atunci când orașul său primește un cadou util și el nu știe cum să îl îngroape mai repede!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii