Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul PNL Robert Boroianu: PSD și-a propus ca până la finalul acestui mandat pușcăriile să fie goale

Deputatul PNL Robert Boroianu: PSD și-a propus ca până la finalul acestui mandat pușcăriile să fie goale(1414)

Robert Boroianu, deputat PNL, a transmis un mesaj pe o retea de socializare:

"Pe principiul „urma scapă turma”, problemele penale ale lui Liviu Dragnea și frica acestuia de a ajunge după gratii vor determina PSD să deschidă larg porțile penitenciarelor. Mai bine eliberăm criminali și violatori decât să facă o zi de pușcărie mărețul și prea iubitul conducător pesedist, Liviu-Nicolae Dragnea, și-au zis pesediștii fideli infractorilor de toate spețele.

De aceea, într-o Românie în care absorbția de fonduri europene se apropie de ZERO, într-o Românie în care spitalele cad pe pacienți, iar bolnavii nu au altă salvare decât străinătatea, într-o Românie bolnavă de birocrație și corupție, în care nu s-a construit un metru de autostradă în 2 ani, singura problemă a PSD și a lui Liviu Dragnea este Justiția.

Coduri penale, amnistie, grațiere, recurs compensatoriu, tot ce este nevoie pentru ca România să devină oficial, sub PSD, stat infracțional. Avem un Guvern marionetă, care guvernează doar pentru a-l scăpa pe Dragnea și pe alții ca el din ghearele justiției. "

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii