Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
OAMENI CĂRORA LE PASĂ DE SOARTA TURISMULUI DIN DELTA DUNĂRII

OAMENI CĂRORA LE PASĂ DE SOARTA TURISMULUI DIN DELTA DUNĂRII(2268)

Cătălin Țibuleac si echipa sa,  adevărați oameni cărora le pasă de soarta turismului din Delta Dunării!

Pe lângă ei mai sunt și alții. Acești oameni nu hibernează niciodată. În urmă cu foarte mulți ani, DA, se mai și hiberna…

Acum, NU, mai ales de când turismul din Delta Dunării nu mai este unul sezonier. Și de când s-a înființat Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Turismul este o activitate frumoasă, dar capricioasă. Poți să ai o prestație excelentă toată vara, de pildă, dar, dacă ai greșit o singură dată oriunde și oricând, în restul anului, ești nevoit să o iei de la capăt. Și asta în condițiile în care de cele mai multe ori oamenii Deltei depind foarte mult de starea vremii și de alte particularități specifice zonei, ger, secetă etc.

Revelionul în Delta Dunării, pentru turiști, nu pentru localnici, reprezintă o nouă izbândă a omului la concurență cu natura. Cu excepția fanilor Deltei, nu este deloc simplu să-i convingi pe cei din Bucovina, de pildă, să vină în lumea de gheață a acestui minunat loc de țară…

Lui Cătălin Țibuleac, trebuie să-i mulțumim pentru faptul că a redeschis porțile turismului în câteva puncte cardinale de o rară frumusețe. Țibuleac și echipa sa a readus presa în Delta Dunării și a pus-o la treabă. A asigurat ziariștilor documentări în locuri unde nu puteai ajunge decât dacă erai pasăre, materiale bogate în date și informații la zi, întâlniri cu oamenii acestor locuri, care au început să studieze turismul.

Ruso-Lipovenii se perfecționează în turism!
Chiar în debutul anului care vine, sunt organizate noi documentări despre Revelionul pe Stil Vechi, obiceiurile lipovenești, biografia unor sate pescărești, tradițiile și credința lor atât de puternică, minunatele preparate gastronomice, etc.

Cătălin Țibuleac și echipa sa sunt prietenii adevărați ai ziariștilor care vor să scrie despre mirifica noastră Deltă.

Cătălin și echipa sunt oameni cărora le pasă de soarta turismului din Delta Dunării. După o lungă tăcere și un dureros anonimat, după cum am mai scris, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a ridicat un nou pod de flori care face legătura între presa profesionistă și Delta Dunării. Fiecare cu funcțiile și atribuțiile sale, pentru că și noi, gazetarii care ne respectăm, avem datoria de a promova corect, real și la timp turismul din România.

Cătălin și Corina, ca reprezentanți ai Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării ne-au primit în casa lor și ne-au pus la picioare salba prieteniei. Este o prietenie sinceră, constructivă, care are un singur mare obiectiv. Promovarea turismului din Delta Dunării.

Și această promovare se poate face doar cu oameni competenți. Unii cu valoare de simbol, Ivan Patzaichin, alții profesioniști autentici în branșă, precum Cătălin și Corina, factori de răspundere de la Consiliul Județean Tulcea etc.

Din pătrățica noastră mică, noi, gazetarii ziarului TIMPUL, le urăm celor doi prieteni, dar și colaboratorilor lor, cărora le pasă de Delta Dunării, LA MULȚI ANI ÎN SLUJBA DELTEI DUNĂRII, care poartă cu sine elixirul tinereții fără bătrânețe!

Suntem onorați să colaborăm cu oameni care știu ce vor, care sunt tot timpul activi și își respectă cuvântul dat!

Succes pe mai departe celor care le pasă de turismul din Delta Dunării, care a renăscut...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!