Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul PNL Robert Boroianu: Așadar, Liviu Dragnea a învățat că dacă banii românilor pot fi furați fără nicio problemă, chiar și atunci când iei de la gura copiilor, Europa nu tolerează corupția și frauda, minciunea și hoția.

Deputatul PNL Robert Boroianu: Așadar, Liviu Dragnea a învățat că dacă banii românilor pot fi furați fără nicio problemă, chiar și atunci când iei de la gura copiilor, Europa nu tolerează corupția și frauda, minciunea și hoția.(900)

După ce a isprăvit cu judecătorii români, pe care i-a transformat în accesorii la brâul infractorilor (infractorii aleg acum de cine să fie judecați), Liviu Dragnea a trecut la instituțiile europene. Aud că președintele PSD a dat în judecată Comisia Europeană pentru a obține anularea raportului OLAF (instituția anti-fraudă a CE) care a găsit fraude cu fonduri europene la Tel Drum, firma pe care Dragnea o deține prin interpuși.

Liviule, Curtea Europeană de Justiție nu poate fi subordonată lui Tudorel Toader sau Florin Iordache, cei doi măcelari ai Justiției, așa cum ai făcut cu instanțele românești, iar scăparea ta nu mai poate veni prin tertipuri și lovituri în miez de noapte. Știu că dacă ai fi avut puterea, ai fi trecut OLAF-ul în subordinea slugii tale Vasilica, iar fraudele cu fonduri europene ar fi fost dezincriminate. E mai ușor în România pe care o stăpânești să scoți criminali și violatori din închisori, să umpli străzile de tâlhari și pedofili, dar cu instituțiile europene nu prea merge.

De aceea, Liviu Dragnea este și va rămâne în ochii Europei condamnatul care, cu ajutorul unui grup infracțional organizat, numit PSD-ALDE, a capturat statul român.

Așadar, Liviu Dragnea a învățat că dacă banii românilor pot fi furați fără nicio problemă, chiar și atunci când iei de la gura copiilor, Europa nu tolerează corupția și frauda, minciunea și hoția. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

S-A DEȘTEPTAT VICTOR PONTA!
scris de Lucian Cristea
Dacă ar fi primăvară iară, aș crede că Victor Ponta s-a deșteptat! Floricele pe câmpii, hai să le smulgem, copii! Nu pe bază(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE