Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
În atenția întreprinzătorilor care dețin PFA sau intreprinderi individuale

În atenția întreprinzătorilor care dețin PFA sau intreprinderi individuale(1026)

Comunicat de presă

Le reamintim intreprinzătorilor că doar până la data de 17 ianuarie 2019, persoanele fizice autorizate (PFA) și intreprinderile individuale (II) mai pot să își modifice actele de funcționare la Registrul Comerțului, în sensul reducerii numărului de obiecte de activitate, la 5 pentru PFA, respectiv 20 clase pentru II, conform CAEN. După această dată, Registrul Comerțului va proceda la radierea acestora.

Reducerea numărului claselor de activități CAEN a fost obligatorie ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 182/2016, avand un termen de 2 ani pentru conformare. Textul de lege prevede cel mult 5 clase de activităţi la PFA si cel mult 10 clase de activităţi la II.

Din păcate, în jud. Constanța, la începutul lunii ianuarie a.c., încă existau 448 de persoane fizice autorizate și 148 de intreprinderi individuale care risca radierea, neconformându-se acestor cerințe.

Biroul de Informare și Asistență Societăți, din cadrul CCINA Constanța, vă asigură consultanța, modificarea actelor și depunerea la Registrul Comerțului.

Vă reamintim, cu această ocazie, că ne-am mutat în sediul CCINA Constanța din Bdul Alexandru Lăpușneanu nr. 185 A, parter, intrarea din str. Suceava.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

S-A DEȘTEPTAT VICTOR PONTA!
scris de Lucian Cristea
Dacă ar fi primăvară iară, aș crede că Victor Ponta s-a deșteptat! Floricele pe câmpii, hai să le smulgem, copii! Nu pe bază(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE