Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul PNL Robert Boroianu: Mă uit pe programul lor electoral și nu găsesc nicio cifră, niciun cuvințel despre recurs compensatoriu, amnistie, grațiere... Este clar că PSD și ALDE au avut o agendă dublă, ascunzând adevărate lor intenții...

Deputatul PNL Robert Boroianu: Mă uit pe programul lor electoral și nu găsesc nicio cifră, niciun cuvințel despre recurs compensatoriu, amnistie, grațiere... Este clar că PSD și ALDE au avut o agendă dublă, ascunzând adevărate lor intenții...(662)

Oare câți criminali, violatori, tâlhari și corupți au promis, în campania electorală, PSD și ALDE că vor elibera din penitenciare? Mă uit pe programul lor electoral și nu găsesc nicio cifră, niciun cuvințel despre recurs compensatoriu, amnistie, grațiere...

Este clar că PSD și ALDE au avut o agendă dublă, ascunzând adevărate lor intenții.

Cu un Dragnea condamnat la închisoare, cu un Tăriceanu urmărit penal, cele două partide s-au constituit în apărătorii infractorilor din România. Astfel, 11.000 de deținuți periculoși au fost eliberați în ultimul an de o legislație gândită și votată de juriștii și infractori din PSD și ALDE, care au umplut țara de criminali și violatori.

Zilele trecute, un individ închis pentru 2 violuri și 2 tentative de viol a fost eliberat pe baza recursului compensatoriu din închisoare și a mai primit și 3.000 de euro despăgubiri. Duminică, un tânăr a murit înjunghiat de un criminal, proaspăt eliberat în baza aceleiași legi PSD-ALDE.

Așadar, despre ce vorbim? Despre România lu Dragnea și Tăriceanu, despre țara unde infractorii sunt liberi și premiați! 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii