Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Lucrări de remediere a magistralei Năvodari

Lucrări de remediere a magistralei Năvodari(504)

Astazi, 21 ianuarie 2019, in jurul orei 14,00, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apa a localitatilor Ovidiu, Corbu, Lumina si Navodari, ce pleaca de la statia de tratare Palas a suferit o avarie in zona localitatii Ovidiu.

Imediat, la fata locului s-au deplasat mai multe echipe de interventie. Pentru remedierea avariei s-a oprit pomparea pe aceasta conducta si s-au facut manevrele necesare pentru alimentarea cu apa pe conducta de siguranta de 600 mm.

In aceasta situatie, urmare a faptului ca debitul de apa pompat pe conducta de siguranta este mai mic, abonatii de la blocurile ANL din Ovidiu, si cei din partea de Est a orasului Navodari (strazile Recoltei, Linistii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternitatii si Plopilor) vor ramane fara apa pana la remedierea avariei.

Restul consumatorilor din orasul Navodari, dar si cei din localitatea Lumina vor avea apa cu presiuni scazute.

Avand in vedere diametrul, dar si lungimea conductei (aproximativ 20 km) numai pentru golirea si umplerea magistralei este nevoie de o perioada de aproximativ 12 ore. In aceasta situatie abonatii afectati vor avea apa la robinete la presiuni normale maine dimineata - 22 ianuarie 2019, in jurul orei 10.00.

Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

Vom reveni cu amanunte!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VITORIA LIPAN NU ÎȘI DĂ DEMISIA!
scris de Lucian Cristea
Ca întotdeauna, orgoliile prostești de sorginte pesedistă ne omoară. Ca și ambițiile provinciale ale doamnei premier de fier,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!