Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Excluderile din PNL, în deplină legalitate!

Excluderile din PNL, în deplină legalitate!(1105)

Curtea de Arbitraj a Partidului Național Liberal a respins ca nefondate contestațiile formulate de Căliminte Horia Marius și Rezeanu Romeo Caius împotriva Deciziilor CoAJ PNL Constanța prin care cei doi au fost excluși din partid.

Curtea de Arbitraj a PNL a reținut prin hotărârile emise faptul că celor doi li s-au respectat toate drepturile statutare privind apărarea, iar hotărârea PNL Constanța de a-i exclude a fost luată în deplină legalitate.

În acest sens, Curtea de Arbitraj a respins ca nefondate recursurile lui Căliminte Horia Marius și Rezeanu Romeo Caius, astfel că cei doi, începând cu data comunicării prezentei decizii, nu mai sunt membri PNL.

Drept urmare, prin adresele nr.1201/25.01.2019 și 1202/25.01.2019, Partidul Național Liberal – Filiala Constanța a solicitat prefectului județului Constanța, Dumitru Jeaca, emiterea ordinului de încetare a mandatelor de consilieri locali pentru numiții Căliminte Horia Marius și Rezeanu Romeo Caius și declararea ca vacante a locurilor de consilieri locali în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța ocupate de cei doi.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CHIȚAC ȚINE CU DINȚII DE TAXA LUI MAZĂRE
scris de Lucian Cristea
Vergil Chițac trăiește printre sateliți, singura lui preocupare fiind amânarea sfârșitului lumii. Și încă ceva. După el, ca prim(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii