Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Târgul internațional SEEDS AND SEEDLINGS 2019

Târgul internațional SEEDS AND SEEDLINGS 2019(942)

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa din cadrul CCINA Constanţa vă invită să participaţi la PARTENERIATUL DE AFACERI organizat în cadrul târgului internațional ”SEEDS AND SEEDLINGS 2019”, care se va desfășura la Complexul Sportiv Prostor, Dobrich, Bulgaria în perioada 4-7 februarie 2019.

Tematica târgului:
🌱 semințe pentru culturi de primăvară și toamnă, de flori, de legume, răsaduri, pomi fructiferi, uleiuri esențiale
⚗️ fertilizatori, îngrășăminte chimice și naturale, insecticide, erbicide, fungicide, acaricide, mixuri pentru protecția plantelor
🍃 sere, servicii de agricultură, literatură specializată

Parteneriatul de afaceri - B2B româno-bulgar din data de 4 februarie 2019 reprezintă o bună oportunitate pentru identificarea de noi parteneri de afaceri, evaluarea directă a cererilor și ofertelor participanţilor la târg, demararea cooperării în afaceri în domeniul agriculturii şi a activităţilor conexe, cu scopul de a stabili contacte și parteneriate internaționale.Evenimentul este organizat de Centrele Enterprise Europe Network din Constanţa şi Dobrich – Bulgaria.

✉️ Relaţii suplimentare la Centrul #EENConstanta, tel: 0241-550960, 0734-885019, e-mail: een@ccina.ro.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DELTA DUNĂRII - SIMFONIA SĂRBĂTORILOR PASCALE
scris de Lucian Cristea
Delta Dunării a intrat în zodia sărbătorilor pascale, după un preludiu de Florii. A început simfonia sezonului turistic 2019 în Delt(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii