Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CLAUDIU PALAZ – COLECȚIONARUL DE BLĂNURI

CLAUDIU PALAZ – COLECȚIONARUL DE BLĂNURI(937)

Sincer să fiu, îmi doresc ca domnul Claudiu Palaz să candideze din partea PNL la Primăria Constanța! Și să câștige! Din punct de vedere jurnalistic, merită să afli câteva dintre recordurile sale personale.

Domnul Palaz este cunoscut ca fiind un mare colecționar de blănuri. Este de apreciat dârzenia cu care trage de singurul principiu care îl guvernează în viață.
Își schimbă blana des, dar năravul, se știe, ba!

Au fost destul de multe momentele în care una a promis și alta a comis, dar blana i-a ținut de cald și l-a protejat! Dar de unde această pasiune pentru blănuri?
Pur și simplu, ca să zic așa, din întâmplare…

A găsit blana ursului din pădure și i-a jurat credință. După aceea, a procedat la fel cu fiecare blăniță care i-a ieșit în cale... Prima-blana ursului din pădure. Cum a zărit-o într-un tufiș, parcă pusă la uscat, s-a și repezit asupra ei! O vreme, l-am auzit murmurând: “A mia, a mia, e a mia…”

Așa l-am descoperit și eu.
Într-o stare prelungită de frenezie, cu blana ursului din pădure în brațe, scâncind ca un prunc mult prea alintat: “Vleau să fiu prefect/ Vleau să fiu prefect!”

Și a fost!
Nu s-a lăsat până nu a îmbrăcat blana ursului din Prefectura Constanța! E drept, roasă la coate și cam prăfuită...

Colecția sa cuprinde modele dintre cele mai moderne și mai sofisticate cu putință... Afară e vopsit gardul, înăuntru este leopardul…

Asta este blana cu surprize, la care nimeni nu se pricepe precum domnul Palaz! Păi, după ce a preluat șefia PMP, i-a plimbat pe toți cu leopardul prin curtea PSD! Și îi plimbă și acum…

De când sunt pe lumea asta, nu am văzut un leopard mai nărăvaș! Se ridica tot timpul pe picioarele din spate și înjura PNL în gura mare! Dacă domnia sa candidează din partea PNL la alegerile locale, va trebui să își schimbe întreaga garderobă!

Atunci să-l vedem pe domnul Palaz pe unde scoate blana! Cu năravul, ba, înțeleg, dar de unde o nouă blană? Că, dacă vine la PNL, va trebui să-i înjure pe cei de la PSD!

Îi recomand domnului Palaz să se învețe de pe acum cu alfabetul MORSE...Ar mai fi o variantă demnă de luat în seamă. Încrucișarea mai multor blănuri în speranța că va obține un produs nou și altoit. Vine o zi în care politicienii care ne-au plimbat cu leopardul vor fi nevoiți să își arate adevărata lor față…

Sper ca liberalii să aibă decența de a nu se complica inutil cu colecționarii de blănuri! Nici măcar în glumă!

Ia blana cu noroace/ Dai un vot, dar știi că face!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii